cam sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bundan 2 ay önce 2 kere aracıma hırsız girdi çalıp götüremediler,girmek içinde ön kapı camlarını kırdılar.camlar kırıldıktan sonra yeni orjinal cam ile değiştirdim ama cam kenarlarından ses geçirmeye başladı,daha önceden böyle bir sorunum yoktu servise sordum fitillerin değişmesi lasım dedi...yardımcı olursanız sevinirim...

birde aracımın koltuklarını halı yıkama makinası ile yıkamak istiyorum acaba bozulma gibi bir durum olurmu...

evet doğru fitilleri değiştir...

koltuklara bişey olmaz. yıkayabilirsin bence...,
yinede fazla ıslatmamaya özen göster

koltuklar için yüzeysel temizleme köpükleri satılıyor, halı yıkama makinesi koltuk kumaş altı minderlere zarar verebilir...

koltuklar için yüzeysel temizleme köpükleri satılıyor, halı yıkama makinesi koltuk kumaş altı minderlere zarar verebilir...

halı yıkama makinesi suyu fazla atmadığı için bi de hemen geri çektiği için sorun olmaz...
zaten dikkat et biraz nemli kalır.. aşırı şekilde ıslatmaz...

halı yıkamadan sonra iyice kurut aracını

benim şöför camından da 100 ü geçince rüzgar sesi geliyor. Giderken elimi fitilin köşesine koydum kesti.
Fitilden ama fitili değiştirmeden fitile sürülecek bi malzeme ile bu ses kesilemezmi.
Ben ilk aldığımda yıkadım. Bayagı kir çıkıyor koltuklardan. silmeyle çıkmaz onlar. Önce köpükle silip kirleri yumşatıp makine ile çekebilirsin.
Ben yıkadım bişi olmadı yalnız scak bir gün seç ıslak kalmasın

Son düzenleme:
koltukları yıkamak için özel bir şey aldım turtle wax'ın onu uygulayacam,ama daha öenmli sorunum camlardan gelen ses 80 90 km sonra başlıyor ses...

ben yıkadım halı yıkama makinesiyle tertemiz oldu hiç zararıda olmadı kosla kullandım

Geri