cam sorunu yardım lütfen!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün gece camı patlatmışlar yaptırmak için anlaşmalı camcıya gittim. neyse babamla bıraktım aracı eve geldim. daha sonra babamı arayıp kapının içindeki plastik parça kırılmış 40 lira ücreti var demişler tamam yapın demiş. aradılar gittik aldık orda bir çalışan abi camı yarına kadar çalıştırma dedi yani orda kontrol etme fırsatı ortadan kalktı. eve geldim işin içinde bir iş olduğunu anladım ve camı indirip kaldırdım baktım cam eski model araçlardaki gibi düğmeye basılı tutup iniyor ve kalkıyor yani diğer camlardaki gibi bir kere basınca inip kalkmayı tamamlamıyor. birde aklıma takılan kapının içinde 40 lira edecek bir parça olmayacağı. daha önceden de kaç kere açtım kapıları makarayla krikodan başka bsy yok. zaten oraya gittiğimde bu masrafı siz karşılayın senede 1 kere cam değiştirme hakkınız var ön arka cam kırılırsa kasko delinir diye ısrar ettiler. anladığım kadarıyla işletme olarak ufak işler için kaskoyla uğraşmak istemiyorlar parayı ödemeye zorluyorlar. bende kabul etmeyince ne koparırsak kardır mantığıyla böyle birşey yaptılar diye düşünüyorum.

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu arada maderm kasko karşılayacak keşke acele etmeyip yetkili serviste taktırtsaydınız camı.Geç olurdu ama hem temiz olurdu hemde cam %100 orj olduğundan yazıları vs diğerleri ile aynı olurdu

Saygılar...

Düğmeye bir süre basılı tutun, camın otomatik inip kalkmanın etkinleşmesi gerekir, geçmiş olsun.

kasko kapıların camlarını değiştirirse aracın hasarsızlığı bozulur. benim bidiğimde sadece ön camı hasarsızlığı bozmadan değiştirme hakkın var. oda öndeki aracın taş atması falan sonucunda kırılıp çatlayabildiğinden dolayı. yoksa diğerlerine karışmıyor kasko.

cam kapatma olayına gelince cam tamamen kapalıyken kapatma tusuna 3-5sn basılı tut eski haline dönecektir yani 1 defa basınca otomatik açılıp kapanacaktır.

kasko kapıların camlarını değiştirirse aracın hasarsızlığı bozulur. benim bidiğimde sadece ön camı hasarsızlığı bozmadan değiştirme hakkın var. oda öndeki aracın taş atması falan sonucunda kırılıp çatlayabildiğinden dolayı. yoksa diğerlerine karışmıyor kasko.

cam kapatma olayına gelince cam tamamen kapalıyken kapatma tusuna 3-5sn basılı tut eski haline dönecektir yani 1 defa basınca otomatik açılıp kapanacaktır.

benim bildiğim kadarıyla ön yan arka cam fark etmez yıllık cam değiştirme klozunuz varsa kaskoya dokunmadan değiştirirler istediğiniz yerde değiştirin aldığınız faturayı sigorta şirketine gönderin paranızı alın

bende kaskodan astranın camını taktırdım kasko bozulmadı,zaten yılda iki defa cam değişim hakkı var (şirkete göre degişir)
Camın otomatik çalışması için camı kapat,kaldırma yönünde 3-5 saniye basılı tut sonra camı indir cam otomatik çalışır.

benim bildiğim kadarıyla ön yan arka cam fark etmez yıllık cam değiştirme klozunuz varsa kaskoya dokunmadan değiştirirler istediğiniz yerde değiştirin aldığınız faturayı sigorta şirketine gönderin paranızı alın

Aynen.

Saygılar...

dediğniz gibi yaptım düzeldi arkadaşlar teşekkür ederim. 1 kez cam değiştirme hakkı var hangisi olursa olsun farketmez ama 2 cam değişiminde hasarsızlık bozuluyor. zaten kaskoyu neden yaptırıyoruz bir ton para ödüyoruz böyle günlerde işimiz görülsün diye.

açıkçası yan camların kaskodan değiştini bilmiyordum. arka cam içinse her kaskoda yok diye düşünmüştüm demek varmış:)

Geçmiş olsun.

Saygılar...

Geri