arkadaşlar dün gece camı patlatmışlar yaptırmak için anlaşmalı camcıya gittim. neyse babamla bıraktım aracı eve geldim. daha sonra babamı arayıp kapının içindeki plastik parça kırılmış 40 lira ücreti var demişler tamam yapın demiş. aradılar gittik aldık orda bir çalışan abi camı yarına kadar çalıştırma dedi yani orda kontrol etme fırsatı ortadan kalktı. eve geldim işin içinde bir iş olduğunu anladım ve camı indirip kaldırdım baktım cam eski model araçlardaki gibi düğmeye basılı tutup iniyor ve kalkıyor yani diğer camlardaki gibi bir kere basınca inip kalkmayı tamamlamıyor. birde aklıma takılan kapının içinde 40 lira edecek bir parça olmayacağı. daha önceden de kaç kere açtım kapıları makarayla krikodan başka bsy yok. zaten oraya gittiğimde bu masrafı siz karşılayın senede 1 kere cam değiştirme hakkınız var ön arka cam kırılırsa kasko delinir diye ısrar ettiler. anladığım kadarıyla işletme olarak ufak işler için kaskoyla uğraşmak istemiyorlar parayı ödemeye zorluyorlar. bende kabul etmeyince ne koparırsak kardır mantığıyla böyle birşey yaptılar diye düşünüyorum.