Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam karşıdan değil, biraz açıyla bakın, o zaman göreceksiniz ve kendi plakanızı bildiğiniz için rahat okuyabilirsiniz ancak plakasını bilmediğiniz bir aracı gördüğünüzde okumak için biraz zorlanacaksınız eminim
bende bu yaz samsunda gördüm bu plakaları burada app neyse oradada bu plakalar öyleydi geçen ikitelli sanayide aksesuarcıda gördüm pleksiden kesilmiş harf rakam satıyordu
Plaka orjinal ilk olarak adana da görmüştüm ve hemen hemen bir cok arabada uygulamis Kafami cevirdigim yerde bu plaka ile karsilastim malum bizim adana insani gosterisi sever Kim sevmezki ? Orjinal çünkü var olan plakanız üzerine uygulanan bir işlem durumu söz konusu yani plaka vs degistirmiyorsunuz