Cam otomatiği ve bagaj kilidi

yigit1994

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra f ön camlarını otomatik yapmak istiyorum bi abi tuşlar kolay sen motoru hallet dedi ve tofaşın mekanizmasını önerdi ama bi elektrikçiye sormamı önerdi sizce tofaşın cam motoru uyumlu olurmu şahininki veya doğanınki fark edermi ? Birde orjinali bulunabilirmi ?

Astra f ön camlarını otomatik yapmak istiyorum bi abi tuşlar kolay sen motoru hallet dedi ve tofaşın mekanizmasını önerdi ama bi elektrikçiye sormamı önerdi sizce tofaşın cam motoru uyumlu olurmu şahininki veya doğanınki fark edermi ? Birde orjinali bulunabilirmi ?

sizin aracın aynısında olupta otomatik olan illaki vardır en doğru tercih bence bu

Hiç uğraşma al bundan kullan gitsin aracın orijinal durumu da bozulmaz.

http://www.hepsiburada.com/carspeed-on-cam-indirme-kaldirma-motoru-her-araca-341117-p-OTM341117

sizin aracın aynısında olupta otomatik olan illaki vardır en doğru tercih bence bu
Parçacılarda bulamadım malesef

Abi bunu takınca eski sistem de çalışmaya devam edicekmi ?

Bu sistem senin elle yaptığını motor yapıyor aracın hiç bir yeri ile oynamadan mis gibi sistem emin ol çakma delme takma işlerden daha sağlam.

Geri