cam modülü

HUSEYİNAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar gecen hafta cam kaldırma modülü takdırdım ama camı bazen kaldırıyo bazende kaldırmıyor takan elektrıkçiye gıttım modülü değiştirdi ama yeni moduldede oynısı oldu modül değiştirme işi 2 3 kez devam etti enson artık olmadı sebebi ne olabilir normalde tuşlardan cam kalkıyor modül takılı iken canı isterse kalkıyor başına böyle bir olay geçen arkadaşlarım varsa yardımcı olursa sevinirim. dahada olmaz ise söküp atacağım modülü.

bende cam modülü yok ama opel servisteki elektrikçi eleman orijinal alarm takarken bana kıyak olsun diye camları da otomatik kapanacak şekilde bağlamış (opellerde diyot mu röle mi ne takılarak zaten yapılabiliyormuş) problemsiz çalışıyor gibi gözüküyordu bir kaç gün. neyse bu işlem yapıldıktan sonra bir sabah arabaya yaklaşırken bir baktım sürücü camı açık. o gece de yağmur yağmıştı. anlayacağınız cam kapanmamış. ozamandan sonra takip etmeye başladım ve arasıra camın kapanmadığını gördüm. şimdi artık mutlaka bakıyorum kapatıyprmu kapatmıyprmu. kapatmadığı zaman kumandadan açma kapamaya tekrar basınca kapatıyor. aslında bende merak ediyorum sebebini.

evet kardeşim aynı sorun bahsetmek istediğim şeytereddüt içinde kapatıyorum bende iyice kapanmadan yanından ayrılmıyorum

Son düzenleme:
bende genelde camlar tam açık ise kapatmaya biliyor, ama bazen de yarım açıkken de kapatmıyor. ama kapatmaya başladıysa mutlaka sonuna kadar kapatıyor. yarım kaldığı hiç olmadı. o yüzden ben kapanmasını beklemiyorum. kapatmaya başladımı çekip gidiyorum.

demekki bu kronik bi sorun derdimiz aynı kardeşim inşallah bir bilen cıkar.

güncel

Geri