Cam Hareket etmiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet arkadaşlar bence astra için kronik sorun 3 kez yaptırdım ben 2 yılda arka kapının cam tesisatında fiberden yapılmış bir aksamını kırıp duruyor arka camı sık kullanmıyorum da.ama o plastik malzemmenin kaliteside önemliymiş bu sefer başka biyerde yaptırdım o usta söledi gösterdi lindeki o parçaları kaliteli dedi dur bakalım ne zaman kadar sorun çıkarmıyacak.

evet kronik denebilir bu arıza.... arka camı çok kaldırıp indirenlerin başına gelebilir.
ama arkadaşın kendi başına tamir edebileceğini zannetmiyorum.. sistem kapının içine perçinli... matkapla perçinleri öldürüp öyle alıyorlar dışarı... ya camı tutan bi plastik parça var.. o kırılmıştır yada halat boşanmıştır.

Evet eski perçini koparma ve teli makaraya monte etmesi sıkıntılı

Evet arkadaşın dediği gibi servise gittim. İçerisinde perçinler var. Normal vida tarzı olsa kolay olurdu da baktım olacak gibi değil gidip yaptırdım. 120 kağıt bayıldım :(
Garanti olsun diye de cam kilidini açtım. Benden habersiz birisi camı indirip üstüne dirseğini koymasın diye. Malum zaten arka camlar tam inmiyor. Bunu bilmeyen birisi de açmaya çalıştıkça zorladıkça birde üstüne üstlük dirseğini de koydukça olan biizm cebe oluyor maalesef.:cry:

Son düzenleme:
Geri