155 e şikayete gerek yok direk dava açarım elimdeki kanıtlarla birlikteanında sicil numarasından 155 e şikayet edebilirsiniz eskiden pazularının ordaki parçada yazıyordu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
155 e şikayete gerek yok direk dava açarım elimdeki kanıtlarla birlikteanında sicil numarasından 155 e şikayet edebilirsiniz eskiden pazularının ordaki parçada yazıyordu
155 e şikayete gerek yok direk dava açarım elimdeki kanıtlarla birliktezaten dava ve video olayını duyunca napcağını şaşırdı bağlamaktan da vazgeçti hemen yolladı
![]()
Arkadaşlar evet bende cam filmi yaptırmak istiyorum araştırdım. muaynede falan hafif kusur olarak geçiyorsun ve trafikte ceza kesmiyor bende SOLARGARD orjinal amarikan markası üstelik fiyatıda o kaliteye göre gayet makül üstelik Üretici firmanın garanti belgesini veriyorlar. Diğerlerini araştırdım hiçbirinde üretici firma garantisi vermiyorlar.
Arkadaşlar evet bende cam filmi yaptırmak istiyorum araştırdım. muaynede falan hafif kusur olarak geçiyorsun ve trafikte ceza kesmiyor bende SOLARGARD orjinal amarikan markası üstelik fiyatıda o kaliteye göre gayet makül üstelik Üretici firmanın garanti belgesini veriyorlar. Diğerlerini araştırdım hiçbirinde üretici firma garantisi vermiyorlar.
500 kusur fıyata cam fılmı yaptırcagına o kadar fıyata gıt renklı cam al ısterse sımsıyah olsun polıs hıc karısamaz ndn bu kadar ugrasıyorsunkı ne gerek var yanı? cam fılmıne kızan var kızmayan var ama renklı cama karısmaya hakları yok
geçenlerde beni de çevirdiler 2 numara cam filmimden dolayı. ya aracını bağlayıp ceza kescem yada filmlerini çizcem dedi. senin benim malıma zarar verme gibi bi hakkın yok eğer çizceksen bekle video çekeyim mahkemede delil olarak lazım olur dedim kem küm yaptı hiçbir şey yapamadan gönderdi. polisin benim malıma zarar verme gibi bi lüksü yok....