cam filmi yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 numara taktır muayene trafik derdi falan olmaz 150 tl'de normal bence.benim aracımda 1 nmumara film var bi sıkıntı yok 1 sene oldu.

Ümraniye Çakmak'ta Oto Sanayide Aksesuarcılar var oarada uygun fiyata yaptırabilirsin

Sanayi Sitesinde Çakmak'tan Ümraniye'ye giderken otobüs durağı var sağ tarafta. Orada bir büfe var. Onun tam arkasında bu işler yapanlar var. Fiyatları uygundur

Bursa da 10 yıl garantili, 2 nr. amerikan cam filmini ön cam hariç 80 tl ye yaptırdık, normal fiyatı 100 tl , ön cam dahil olursa 120 tl demişlerdi, Burak sag olsun ,çok yardımcı oldu :good:
tesekkur ederım berker abı nedemek sagol :)
10 sene garantılı amerıkan fılm ön cam harıc 80 tl opelım nete begenmedın para ııade edıyor
guvenlık solarglard fılm 150 ytl opelım nete
yaptırmak ısteyenler benımle ırtibata gecebılır;)

Muayene de ve trafikte sorun yaşaman mümkün.Muayenede ön cam harici filmlere hafifi kusur yazıyorlar, Trafik te ise filmin durumu tamamen polisin yorumu ile ilgili, o yüzden çevirmelerde işin şansa kalmış.Ama ne olursa olsun polisin cam da filmi anahtarla (yada benzeir bişeyle) çizmeye hakkı yok, en fazla ceza yazar abartır bağlamaya kalkar ama filminizi çizdirtmeyin, hakkınızı savunun

yaa polisin camı çizme olayı kafamı karıştırdı...:mad:arabamın arka camlarında anlam veremediğim çizikler var..aldığımda vardı...şimdi inanmak istemiyorum ama çiziklerin sebebini sanki buldum...:mad:
ALLAH'a büyük konuşmayım ama bunu yapacak polis için birçok şeyi göze alırım...şu an çok kızgınım yaaaavvvv...

Evet Abi Bizim Camların Hepsini Çizdiler Browadwayda Arkayı Sağı solu heryeri jiletle bıçakla çizdiler bizde çıkarmak zorunda kaldık en temizi siyah cam almak direk...

Evet Abi Bizim Camların Hepsini Çizdiler Browadwayda Arkayı Sağı solu heryeri jiletle bıçakla çizdiler bizde çıkarmak zorunda kaldık en temizi siyah cam almak direk...
renklı cam yasak tuvden gecmıyor tam aksıne acık renk fılmı bırsey demıyolar ;)

İşçiliğine kefil olduğum çok samimi bir arkadaşım var düşündüğün bir yer yoksa arkadaşımın kazanmasını isterim. lumar filim kullanıyor her hangibir sonax ta veya bostancı civarlarında buluşabilirsin. yaptığı işi beyenmezsen filimi söktürtebilir para bile vermiyebilirsin. fiyat konusundada seni mutlu eder. düşünürsen ister beni iset mustafayı arayabilirsin. 0535 234 90 40 Can ERCAN ve arkadaşım Mustafa GÜRAKINCI 0535 840 20 06

fılmı sokersınız kendınız ön ıkı camı polıs bırsey demez dıretırsenız cızme olayı yasanabılır ama bır problemle karsılaşılcagını sanmıyorum fazla koyu olursa fılm arac ıcınde gözukmessen göze batabılme ıhtımalı cok jandarma bu ara rövaşta polıs bırsey demıyor jandarma sökturuyor varmı böyle bırsey :D

yaa söktürmesi onların açısından doğal'da aracımın camını çizmeye yeltenmesi...
o hakkı kim verebilirki polise..?
benimlemi kazandı ...........?

yaa söktürmesi onların açısından doğal'da aracımın camını çizmeye yeltenmesi...
o hakkı kim verebilirki polise..?
benimlemi kazandı ...........?
okadar degıl tabı bu durumlar dıklenme mevzularında oluyor efendı olursan yazar cezanı soker sın on ıkı camını gıdersın ;)
bende solarglad cam fılmı + guvenlık lı renklı yaptırdım aynı orjınal cam gıbı oldu problem yaşamak ıstemıyosan ıstersen benım gıbı yaptır bu fıkrıde combo murat abı verdı sagolsun ıyıkı yaptırmısım ;)

Geri