cam filmi yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daukan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şimşek gri astra h 'a ön cam hariç açık tonda film yaptırmak istiyorum. birkaçyere sordum 150 civarı fiyet verdiler amerikan çizilmez film için. fiyat nedir? ve tavsiye edeceginiz anadolu yakasında ümraniye civarında bir yer var mı?

benım aracımda zıebart fılm var bısey olursa gel bedeva degısıtrcez dedıler ama zıebarttın fıyatı bıraz tuzludur

70 e yaptırdım ben

walla mahalle arasında bi yerde cam filmi kaplanır yazıyordu kaplattım bişey olursa değişiriz abi dedi

Bursa da 10 yıl garantili, 2 nr. amerikan cam filmini ön cam hariç 80 tl ye yaptırdık, normal fiyatı 100 tl , ön cam dahil olursa 120 tl demişlerdi, Burak sag olsun ,çok yardımcı oldu :good:

Bu film olayı karışık gibi.Trafikte ve Muayenede sorun çıkartmıyan bi film varmı acaba..?1no,2no....vs..sonuçta parayı verip ...........uğraşmak istemem.

Bende ön cam hariç cam filmi yaptırmıştım arabayı alırken opazda biraz tuzluydu ama çok iyi işçilik yaptılar.Ömür boyu garantili diyordu polisler sökerse dedim gel tekrar kaplarız dediler.
Gerçi 2,5 yıldan fazla oldu arabayı alalı hiçbir sorun yaşamadım çevirmelerde falan zaten en açık tonda 1 numara.

Bu film olayı karışık gibi.Trafikte ve Muayenede sorun çıkartmıyan bi film varmı acaba..?1no,2no....vs..sonuçta parayı verip ...........uğraşmak istemem.

Muayene de ve trafikte sorun yaşaman mümkün.Muayenede ön cam harici filmlere hafifi kusur yazıyorlar, Trafik te ise filmin durumu tamamen polisin yorumu ile ilgili, o yüzden çevirmelerde işin şansa kalmış.Ama ne olursa olsun polisin cam da filmi anahtarla (yada benzeir bişeyle) çizmeye hakkı yok, en fazla ceza yazar abartır bağlamaya kalkar ama filminizi çizdirtmeyin, hakkınızı savunun

bostancı oto sanayide lumar var oraya git bi derim ben orda 150 ye yaptırdım ama tanıdık vastıasıyla 2 sene önce hiçbi sorun yaşamadım hala gayetde güzel çok memnunum

Geri