Cam Filmi Sonucu Hüsran:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun 875 lirada çok değilmi ???

geçmiş olsun kötü olmuş ama 875 lira banada çok geldi :confused:

Geçmiş olsun güzellikle halletmeye bak sonuçta hata yapmış inşallah hatasını anlar seni üzmez

Hasan bende çorludanım bunu yapan kimdir nedir nerdedir bişekilde ulaştırabilirmisin bana

Umarım hatasını anlar.Bi çözüm bulunur elbette

inşallah ,serviste yapılması teklifinizi kabul eder. yoksa cana siner bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. tekrar geçmiş olsun. :(

arkadaşlar dün hevesli hevesli cam filmi yaptırdım.güsel oldu çok ince ayrıntılar dışında beğendim.ama arka sağ kapıyı görünce bütün hevesim kaçtı,adeta dünyam karardı:( film çekerken sıcak bişiler kullanıyolar galiba.tam bilmiyorum.camın olduğu yerde bi 6-7 cm bir yer erimiş (resimler daha iyi gösterir) kötü duruyor.şimdi kara kara düşünüyorum nasıl halledeyim bu sorunu.yapan arkadaşta cilalı laflarla -her türlü sorunda burdayım.hiç önemli değil diye konuşuyodu.bgn gidicem bakalım ne yapıcak:mad:

ben şimdi ne yapabilirim? ne kadar masraf tutar? nasıl hallolur bu? :cry:

grnt340wy2.jpg

grnt339wk8.jpg
görünce inanamadım vallahi cok gecmiş olsun.yapan adamı al dogruca yetkili opel servisine git ve o pandizotu değiştirt adama.bu kadar ahmakca iş yapılırmı yahu.tahmin ediyorum o pandizotu komple değiştirecekler.

hasan bey,yanlış anlamayın,gaza getirmek için söylemiyorum ama bizim alınımızın teriyle kazanıp aldığımız araçların her tarafına para bayılıyoruz ve malımızı böyle rezil ediyorlar.
aracıma vurmuşlardı,boyandı aracımın bi kağıt büyüklüğünde biyeri ve aracı teslim aldığımda aracımın her tarafında boya tozu vardı.boya yaparken aracın boyanmıyacak taraflarını kapatmamışlar işe yaramazlar.ön cam sileceğini çalıştırdığımda,silecek boya tozundan sanki gazete sayfası çeviriyormuş gibi ses çıkarıyordu sürtünmeden.:mad:neyse araç full boya tozu olmuş,geri gittim ve ben biraz sert çıktım.selam sabah vermeden girdim çok yakın tanıdıklarım olmasına rağmen bağırdım çağırdım.sonra aracımı bi abime boya korumaya verdim,ve parayı ödemedim,direk faturayı aracımı boyayanların masasına attım çıktım..onlar sonradan ödemişlerdir..
demek istediğim aracı sağlam veriyoruz,bıraktığımız gibi alamıyoruz..

sizede çok geçmiş olsun.hakkatten en iyisini yapmışsınız...

Yazık ya çok üzücü bir durum. İnşallah hallolur bir şekilde bir an önce. Ama şuda var, duruma farklı bir açıdan bakmak istedim. Bu malzeme nasıl bir malzemedirki bir saç kurutma makinası bu hale getirebilmiş. Kaplamaymış sanırım. Bende kendi aracımın kapı kollarındaki malzemeden şikayetçiyim. En ufak darbe veya baskıda kaplaması kalkıyor. Asıl suçlu tabiki film kaplayan şahıs fakat Opel'i de unutmamak lazım burda...

ewt abi.şu siyah plastik gibi yerleri diyosun sanırım.çok yumuşaklar tırnak darbesiyle bile kalkabiliyor.ama bendeki yer farklı.öle kalkmaz.tamamen o şahsın eseri.saç kurutma makinesiyle deil.başka bi fön makinesi dedikleri bir aletle yapıyolarmış sanırım...

evet soyledıgım gıbı fön le ısıtılır fılm. elinizi tutsanız yakarsınız.

Geri