Cam filmi hakkinda yardim ricaediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roalex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

roalex

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba
Bana da ayni fiyati cektiler. Pazarlik ettim ama inmediler. Ben de her zaman film yaptirdigim sanayideki ustami aradim. Astra hb duzgun kaliteli cok koyu olmayan amerikan filmi kaca cekersin dedim. On cam dahil 260 olur dedi. Oraya gidince 10 tl yide pazarlikla indirsek 250 ye mal oluyor. Ve ustam kesinlikle hicbiryeri sokmeden cok da guzel yapiyor. Ben cam filmi icin sokulme olayina karsiyim.

Yanlış anlamayın ama bu konu ile ilgili formda bir sürü bilgi var. Arama kısmından bir araştırma yaparsanız daha iyi olur.

saol

Son düzenleme:
kapı döşemelerini vs. gibi yerleri söktürmeden cam filmi yaptırmanızı öneririm 350tl de piyasada birçok kaliteli film çeken firmaların verdiği fiyatlar düzeyinde Ör; Sonax. llumar.

3 m tavsiye etmem, serviste film çekilmesini hiç tavsiye etmem, işinin ehli olmayan insanlar yapmakta ;)
nerde ikamet etmektesiniz eğer anadolu yakasındaysanız üsküdar da llumar bayiisi ahmet ustayı öneririm inanılmaz kaliteli çalışmakta vede max 300 civarı halledersiniz şimdiye kendi 4 aracıma vede bi çok arkadaşıma film çektiler herkes çok memnun ;)

eywallah

Son düzenleme:
bence çok kaliteli yaptırmaya gerek yok sonuçta polis çevirince veya muayenede sökeceksin

Bize de lazim film ama halen karar vermis degiliz acikcasi mercedes avantgarde lardaki gibi camlarin mavi gozukmesini istiyoruz bildigim kadariyla mavi film yok laserle camlari boyata bilirmiyiz,yapan yaptiran arkadaslar varsa paylasirlarsa sevinirim ..

Geri