Cam Düğmeleri ve Çeki Demiri Kapağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anilalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anilalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, 2006 Astra GTC 1.6 sport model sahibiyim aracımı bugun sanayıye boyaya vericem vermeden önce ufak eksiklerini halledeyim dedim opanı aradım.Aracımın ön çeki demiri kapağı yok servisi aradım 42 tl dedi bunu daha uygun bir şekilde bulma şansım yok mu? Diğer bir problemde aracımın cam kaldırma düğmelerini değiştirmek istiyorum fakat düğmelerin tek satılmadığını söylediler bunada 300 tl dediler bu düğmeler nasıl olurda tek satılmaz?

usta neden servısten alıyosun kı. cıkmacılara gıt öndekı kapak ıcın cok mu hasarlı senın ön cekı kapagı boyacın halledemez mı ?
cam dugmelerı ıcınde servıs degılde sanayıde yedek parcacılara sor derım cıkmacılara baksan onlarda pek temız olmaz sanırım ama sen neden dugmelerı degıstrmek ıstıyosun bı fotosunu koyabılırsen daha ıyı olur belkı arkadaşlar daha degısık bı bılgı yada fıkır verebılır..

usta neden servısten alıyosun kı. cıkmacılara gıt öndekı kapak ıcın cok mu hasarlı senın ön cekı kapagı boyacın halledemez mı ?
cam dugmelerı ıcınde servıs degılde sanayıde yedek parcacılara sor derım cıkmacılara baksan onlarda pek temız olmaz sanırım ama sen neden dugmelerı degıstrmek ıstıyosun bı fotosunu koyabılırsen daha ıyı olur belkı arkadaşlar daha degısık bı bılgı yada fıkır verebılır..

Öncelikle cevap yazdığın için teşekkürler.Çeki demiri kapağım hiç yok düşmüş (yuvarlak olan). Cam düğmeleri ise resmen artık laçka olmuş yerinde sallanıyor saglıklı sekılde acıp kapatmıyor o yuzden degıstırmeyı dusunmustum

cekı demırı kapagını cıkmacıdan al o dugmelerıde degıstırme eger elın yaktınsa kendın bıle tamı edebılırsın.. arkadasın aracı aynı sekıldeydı oylesıne oynuyodu dugmeler corsa c arac bu arada basıyosun ındırmıyo basılıyomu bellı degıl dugmelerı sök bı kutu gıbı bısey onlar zaten alttan tırnaklı kutuyu actıgında ıcınde yay ve bılya var bılya yaydan kurtuldugu ıcın o sekılde oluyor onu yerıne oturttugunda sıfırmıs gıbı oluyor boşunada para vermezsın hem kolay bı ıslem

Geri