Cam çiziği giderme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginç ama hiç inandırıcı değil bence...

Sen kullandınmı bundan, tavsiye edermisin? :rolleyes:

Ön camım da kullandım, ince ince cam silgisi çizikleri idi derdim. Camı 4 e bölerek her bölgeye 4 vuruş yaptım. Sonuç tatmin edici oldu. Yakın zamanda ön camı aşırı çizik bir civic camına yapacağım fotoğraflarım.

Eski araçların (mikalı camlar) camlarında nasıl sonuç veriyor?

Denemedim Savaş abi, yeni aracların camıyla bahsettiğin camlar arasındaki yapı farkı nedir tam olarak biliyor musun ?

Bu arkadaşımızın paylaştığı ürün HB vardı ama bulamadım. :(

En son Bauhaus da vardı orada da yok şu an. Sonax Car Academy' e gittim 65 lira çektiler, muhtelif yerlerde 45-50 civarıydı.

Denemedim Savaş abi, yeni aracların camıyla bahsettiğin camlar arasındaki yapı farkı nedir tam olarak biliyor musun ?

Eski araçlarda kullanılan camlar yapıları gereği daha kolay çiziliyor.

50 tl civarına ebayden ceriglass alınabilir (kargo dahil)

Sent from my HUAWEI MediaPad using Tapatalk 2

Ön camım da kullandım, ince ince cam silgisi çizikleri idi derdim. Camı 4 e bölerek her bölgeye 4 vuruş yaptım. Sonuç tatmin edici oldu. Yakın zamanda ön camı aşırı çizik bir civic camına yapacağım fotoğraflarım.

Ben özellikle arka camdaki silecek çiziklerine sinir oluyorum, camlar filmli olduğundan çok belirgin duruyor. Ürünü netten inceledim, 2 ayrı gramajda satılıyor, küçük kutu bana yeterli sanırım, fiyatta makul, ancak polsaj makinesi ile uygulandığını belirtmiş satıcılar açıklamarında, sen ellemi yoksa makineylemi uyguladın?:rolleyes:

Geri