cam çıtırdısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün servise gittim hallettilir. camı tutan percinleri değişmişler.

bende de aynı sorun var bende servise gidicem...

Tozdan değildir. CAm tutuculardan geliyor muhtemelen ses. Servise götürün anlatın, çözerler.

Aynı ses bende de var ama fırsatım olmadı götürmeye.

bendede aynı sorun var ancak ben camdan geldiğini düşünmüuorum ses sanki aynadan geliyor. ses geldiğiniden aynayı sıkıca tuttuğumda sesin kesildiğini gördüm

2012 Astra'nın kronik bir sorunu olsa gerek bu, bende de cıt cıt cıt diye aynı ses, aynı yerde var, (sol ön cam) henüz gidemedim ama bir kaç yerde okumuştum, camı tutan perçinler hemen atıyormuş, yerine vida ile değişim yapınca düzeliyormuş...

Son düzenleme:
Ayni sorun bende de mevcuttu servise goturdum soktuler vidasi gevsemis sonra duzelti simdi ses mes yok.

Benim araç 2010 model, sıfır kilometre aldım, 3 ay sonra o ses başladı, camlar çıtır çıtır ses yapıyor, servise götürdüm, hallettiler, 3 ay sonra yine başladı, yine servise gittim, yine yaptılar, 3 ay sonra yine başladı .... 2 ay önce garantisi bitti aracın, ben de geziyorum o sesle :D:D:D

Benim araç 2010 model, sıfır kilometre aldım, 3 ay sonra o ses başladı, camlar çıtır çıtır ses yapıyor, servise götürdüm, hallettiler, 3 ay sonra yine başladı, yine servise gittim, yine yaptılar, 3 ay sonra yine başladı .... 2 ay önce garantisi bitti aracın, ben de geziyorum o sesle :D:D:D

O ses artık keyif bile veriri sana, kesildimi boşluk hissederin arabada :D

Benim astra g ninkide şöför kapısının camını kapatınca cıtır çıtır çıtır 1dk boyunca kıtır kıtır sonra kesiyor hani cam motoru sanki camı 1dk boyunca kaldırmaya çalışıyor gibi bunu nasıl çözeriz biraz vd40 mı sıksam fitillere filan.

2004 corsa c'de de var bende... araç hareket halindeyken kapıyı açıp sertçe kapayınca geçiyor :D deneyin %100 çalışıyor :D

2004 corsa c'de de var bende... araç hareket halindeyken kapıyı açıp sertçe kapayınca geçiyor :D deneyin %100 çalışıyor :D

Oldu bir de hazır kapıyı açmışken asfalta da tükürelim bari :D:D:D:D:D

servise gittim hallettiler ancak 2 gün sonra tekrar başladı bunun kalıcı cözümü yok mu servise tekrar gidecem işi bilmiyorlar sanırım percinlermi ne zıkkımsa onu sıkıp gönderiyorlar sonra tekrar gevşiyor. kurtarın bizi bu dertten

aynı sorun bendede var :D .Servise gitmeyi düşünüyorum. 2 hafta kaldı garantinin bitmesine.

Geri