cam çıtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErSN 39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErSN 39

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu hafta sonu aracıma cam film uygulaması yaptırdım. şimdi bizim cosmolarda olan nikelaj cam çıtasından takmayı istiyorum nerede ve kaça bulabilirim bi bilgisi olan varsa???

o krom çıtalardan ben de istiyorum..servis tanesine 95 tl istedi..internette değişik marka ürünler 50-60 tl den satılıyor...

internetten alın. omsan mı neydi. ben bu markanın aldım. kendim yaptım. harika oldu.kesinlikle hiçbir yerinde solma, paslanma yok. nerdeyse 1 buçuk sene oldu.tabi takarken araya silikon flan sıkın. sadece kendi bantlarını kullanmayın. internette satılanlar daha geniş olduğu için orjinalinden daha gösterişli duruyor

ankara yetkili servisten aldım 70 TL (kdv dahil) geçtiğimiz pazar uyguladım aslanlar gibi oldu...(Bu arada gerçek paslanmaz çelik sactan bükme, o yüzden uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. Yani sonradan nikelaj kaplanmış plastik değil...)

ankara yetkili servisten aldım 70 TL (kdv dahil) geçtiğimiz pazar uyguladım aslanlar gibi oldu...(Bu arada gerçek paslanmaz çelik sactan bükme, o yüzden uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. Yani sonradan nikelaj kaplanmış plastik değil...)

yetkili servisten derken astraların üzerindeki krom çıtadan mı aldınız? ben aydında sordum tanesi 95 dedi..bu 70 tl bir adedinin fiyatıdır sanırım...omsa marka olanlar daha geniş duruyor orjinaline göre...orjinali sanki plastiğin içine krom gömülmüş gibi...

orjinali daha güzel hem yapıştırma değil cam kenarlarındaki plastikleri tamamen çıkartıp krom çıtaları takıyorlar.

orjinali daha güzel hem yapıştırma değil cam kenarlarındaki plastikleri tamamen çıkartıp krom çıtaları takıyorlar.

evet orjinali güzel ama çok pahalı..çıkmacılarda falan bulunur mu acaba?

Geri