Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu hafta sonu aracıma cam film uygulaması yaptırdım. şimdi bizim cosmolarda olan nikelaj cam çıtasından takmayı istiyorum nerede ve kaça bulabilirim bi bilgisi olan varsa???
internetten alın. omsan mı neydi. ben bu markanın aldım. kendim yaptım. harika oldu.kesinlikle hiçbir yerinde solma, paslanma yok. nerdeyse 1 buçuk sene oldu.tabi takarken araya silikon flan sıkın. sadece kendi bantlarını kullanmayın. internette satılanlar daha geniş olduğu için orjinalinden daha gösterişli duruyor
ankara yetkili servisten aldım 70 TL (kdv dahil) geçtiğimiz pazar uyguladım aslanlar gibi oldu...(Bu arada gerçek paslanmaz çelik sactan bükme, o yüzden uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. Yani sonradan nikelaj kaplanmış plastik değil...)
ankara yetkili servisten aldım 70 TL (kdv dahil) geçtiğimiz pazar uyguladım aslanlar gibi oldu...(Bu arada gerçek paslanmaz çelik sactan bükme, o yüzden uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. Yani sonradan nikelaj kaplanmış plastik değil...)
yetkili servisten derken astraların üzerindeki krom çıtadan mı aldınız? ben aydında sordum tanesi 95 dedi..bu 70 tl bir adedinin fiyatıdır sanırım...omsa marka olanlar daha geniş duruyor orjinaline göre...orjinali sanki plastiğin içine krom gömülmüş gibi...