Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Cumartesi günü aracı yıkadıktan sonra güneşte bir baktım cam çıtalarım berbat halde gökkuşağı gibi alacalı bulacalı olmuş hemen soluğu odakta tarık beyin yanında aldım. neyse çıtalrın resmini çekerken parkları bir yaktı hiç dikkat etmemeiştim ama gündüz farının olduğu bölüm yani ledlerin yandığı kısım buhar atmış resmen bolu dağı gibi içerisi inanamadım hemen onuda yazdırdım şimdi cevap bekliyorum bakalım neler olacak. 023hm resimleri sonra ekleyeceğim.
Farlari alıyorlar Dogan.GNSpower link' Alıntı:Ayrıca Ömür, farları atmayın, günahtır, ben takarım, katlanırım yani buharına çok acılar içinde de olsa. (![]()
gradient link' Alıntı:Farlari alıyorlar Dogan.
GNSpower link' Alıntı:Kırıldı, üstünden araba geçti, camını inek yedi, inek dağa kaçtı, dağda kocaya kaçtı gitti bitti ayağı atsaydık. (![]()
Tolga KARACA link' Alıntı:Dağ nasıl bir kocaya varabilir ki 011zaa
GNSpower link' Alıntı:Yani beni gördün, hala bunu soruyorsun. (![]()
Tolga KARACA link' Alıntı:Olm bu tuzağa nasıl düştün laa.. Ben şimdi bunu Pelin e demez miyim, "Pelin Doğan sana dağ dedi" demez miyim!?!? evil_Daemon evil_Daemon evil_Daemon
Bunu kaç pizzayla ödemeyi düşünüyorsun? general_Dancing general_Dancing