cam ciizikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar dün arabanın ön camını silerken camı cok kötü çizmişim. bunu nasıl giderebilirm. corsa c nin camı için:?
acaba pasta yapılır mı cama?
yada kasko camı değiştiriyor mu? hasarsızlık ölmeden?

geçmiş olsun ama nasıl ve neyle sildiniz merak ediyorum, çok kötü çizdim demişsiniz de...

önce pastayı deniyin, yoksa camda ufak bi çatlak yaratıp kaskodan değiştirin..

hım bu arada, hasarsızlık konusunda bilgim yok..

Kasko şirketleri çatlak hasarlı camları senede bir kez hasarsızlığı delmeden değiştirirler.

Ama çizik olmaz sanırım.

Kaskolarda çizik ve çatlak tamiri gibi imkanlar var, onlarla sorun giderilemez mi?

çizik giderme veya çatlak onarma diye birşey duymadım.hasarsızlık indirimini bozmaz senede bir kere yaptırırsın bişey olmaz demişlerdi.benim kaskom o zaman güneş sigortaydı.hasarsızlık indirimi 1 sene boyunca ilerlemedi mesela o yıl için %30 ise bir sonraki yıl %40 olacaktı ama sabit kalıp %30 da devam etti bende kaskoyu değiştirdim.başka firmalar var mı bilmiyorum.başakta ek fiyat vererek aracın kasko değerinin belli oranında hasarsızlığı bozmayan kasko yapıyorlardı sanırım.bu arada şirket isimleri verdim umarım sorun olmaz.

bu arada şirket isimleri verdim umarım sorun olmaz.[/quote]

olmaz olurmu hemen hakkında yasal işlem başlatırlar.

:eek: nasıl yaparsın şirket ismi nasıl veririsin.Olamaz yaa ne yapacaksın bakalım şimdi.Kesin peşine düşmüşlerdir.:D
BEnce ufak çizikler yüzünden arabanızın orjinal camını değiştirmeyin.İyi izole edemezler se sızıntı yaspar içeriye su sızar leke ile su ile uğraşırsın.Arkadaşımın başına gelmişti sinirden deliye döndü.Hepsi bir yana orjinal orjinaldir.

Geri