Cam buhulanması.

bu havalarda aracı çalıştırmadan önce havalandırmanın ön cama bakan kısmını kapatıp camı 1 parmak aralayın. havalandırma borularında oluşan (sıcak soğuk farkından) nem bir anda camlarda buğulanma yapıyor...
daha ilginci geçende bir yeraltı otoparkına girdim dışarısı buz gibiydi otoparka da yıkamacı var ortam demekki çok nemliydi bu nedenle bir anda dışardan buğu oluştu o anda klima değil silecekler çalışacak ona göre:)

bu havalarda aracı çalıştırmadan önce havalandırmanın ön cama bakan kısmını kapatıp camı 1 parmak aralayın. havalandırma borularında oluşan (sıcak soğuk farkından) nem bir anda camlarda buğulanma yapıyor...
daha ilginci geçende bir yeraltı otoparkına girdim dışarısı buz gibiydi otoparka da yıkamacı var ortam demekki çok nemliydi bu nedenle bir anda dışardan buğu oluştu o anda klima değil silecekler çalışacak ona göre:)

:kop::kop::kop:

İç hava sirkülasyonu modunu uzun süre kullanmamak lazım. Onun da etkisi olabilir.

aracın camlarında film varsa daha fazla oluyor. spreylerinden kullan kafan ağrımasın.

aslında film artı bir tabaka olduğundan cam yüzeyinde buğu oluşturmaması lazım diye düşünüyordum ama demekki yapıyormuş???
iç hava sirkülasyonu bğuyu tetikler doğru...

hava sırkulasyon butonu eger ıcerdekı havayı dolandırıyorsa ıc bugulanması normaldır bu butonu kontrol et
+1967

büyük ihtimalle iç dış hava sirküle motoru iç havada takılı kalmıştır... sen düğmeyi kapatsan bile o dış havaya almıyordur.. eğer sorun devam ederse torpidoyu bi sök bak.. iç dış hava motoru görevini tam yapıyormu.

araç içinde ıslaklık varsa bir anda buğulanabilir.

polen filtren islanmistir

Geri