Çalışma Arızası

dogrutercih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araç ilk marşa bastığımda çalışmadığında bir daha çalışma zahmeti göstermiyor. Ekranda F işareti yanıyor 1-2 saat bekledikten sonra tekrar denediğimde çalışıyor. Son 3-4 aydır bu şekilde devam etti bu son ay artık sol ayağımla frene basıp sağ ayağımla gaza basarak çalıştırıyordum. Fakat dün çalışmadı. Akşama kadar bekleyip tekrar denedim ama olmadı. Dün ilk kez karşılaştığım bişey frene bastığımda gösterge ışıkları sönüyor sanırım elektrik gelmiyor frene bastığımda ayrıca orj. kumandası kapıları kilitlemiyor. Servise sordum beyin arızası dedi ama güvenemedim acaba akü mü bitti? Bu sorunla karşılaşan var mı? yada tavsiyesi olan?

aküde bitmiş olabilir takviye çekip deneyin

hocam öncelikle akünün değerlerini bi ölçtür. Bende aküden şüphelendim

eyvallah, bu sefer ki aküden olabilir takviyeyle deneyip akü değerlerini kontrol ettirecem ama daha önce ki sorun ne hala çözemedim. Usta bu şanzımanlar böyle beyin problemi var dedi 600-700 civarı masrafı olur sana.

Arıza kodu lazım F veriyorsa bir arıza var

fren pedalı müşüründe sorun vardır veya şanzuman beynin de arıza koduna baktırın ve buraya yazın

P1523 gaz kontrol arızalı
P1526 gaz kontrolü düşük pozisyon öğrenilmedi
P0560
P1500 arıza kodları sistemde yaptığımız kontrollerde motor beyni arızalı gözüküyor motor beyni değiştikten sonra tekrar araçın genel kontrolleri yapılacak.
İşçilik dahil 1.400 TL fiyat verdiler.

Rakam gÜzel ama sorun ÇÖzÜlmez İse para Ödeme

Geri