çalıntı opel corsa 1.7 dti

e.sarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
422
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
yaa sorma kardeş adamlar takmışlar arabaya. bi tanıdık işi gizli bi düşmanlık sezdik olayda ama kurcalamadık nasılolsa kasko var diye. büyük ihtiimalk arabayıda parçalayamadılar parça parça işlerine gelmedi. anahtar aradılar. neyse 13 e aldık 15464 e kaskoya sattık:=)

para yönünden kar etmişsiniz evet :D ama okadar sıkıntı çekilecek gibi diğildir eminim.düşmanlıkta varsa abi dikkat edin bence bir kere yapan birdaha yapar yani...inşallah yaşanmaz tabikide tek temennimiz bu.okadar da bakımıştım konu açıldığın da yollara :)
 

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2006
Mesajlar
1,019
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
ziya kardeş bizim ruhsatta araçta gitti ama ödediler. bi problem olmuyor yani. zaten poliçedede ruhsat araçta kalınca şöyledir böyledir diye bi madde yok. yani bize zarar olmadı tazminat açısından. kaskonu bi incele sen gene. aslı olmadığının canlı kanıtı benim heralde:)
erdem kardeş senin gibi bende hala opellere bakıyorum. plaka değişmişse falan diye ön panjurdaki kırık opel simgesine zaten jantlar değişmemişse kesin tanırım jantlar cok az buunur bi modeldi. önlerde 2 bridgestone arkada 1 pirelli bir conti vardı:=)
anlayacağın parayıda aldık ama gözler hala yollarda:=)
şimdilik yeni bi araç almıyacağız gibi. ev taşıma durumları var sıkıntılıyız biraz. şirket aracını kullanıyorum lazım olunca. oda dti:) hastasıyım naapayım:)alırsam kendimede alıcam ama hanım 4 kapı otomatik istiyo:) o yüzden biraz zor şimdilik. ee patron bizde hanım:=)
 

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2006
Mesajlar
1,019
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
konuya şu bilgileride ekleyelim...


Otoparka bırakılan araçları muhafaza ile görevli olmayan kişiler kendilerini otomobil sahibine park görevlisi gibi tanıtıp, park etmek için anahtarını alıp otomobili çalmaktadırlar.
Otoyollarda veya tenha yerlerde yavaşça arkadan çarpmak suretiyle küçük bir kaza yaratılır. Sürücü genellikle aracındaki hasara bakmak için anahtarı üzerinde bırakarak araçtan iner. Bu sırada çarpan araçtaki diğer bir kişi hedef araca binerek seyir haline geçer. Kurbanın şaşkınlığından yararlanan diğer araç ta olay yerinden ayrılır. Özellikle bayan sürücülü Lüks araçlarda bu yöntem kullanılmaktadır.
Düşük model otomobiller anahtar uydurmak ve spatula ile kapıları zorlanmak suretiyle ya da cam kırmak, kontak anahtarı uydurmak sureti ile ya da düz kontak yapılarak çalınmaktadır.
Yüksek model otomobiller, bagaj kilit yuvası veya depo kapakları sökülerek ve anahtar yuvasına uygun anahtar yapılarak çalınmaktadır. Otomobiller, otoparklara, servislere ve yıkama yağlama istasyonlarına bırakıldığında, otomobil üzerinde bırakılan anahtar çalınmakta, bu anahtar çoğaltılarak orijinal anahtar tekrar yerine bırakılmaktadır. Sonra otomobilin bulunduğu yerden çıkışı takip edilerek, gittiği ve park ettiği yer tespit edildikten sonra yaptırılan bu yedek anahtar ile geceleyin çalınmaktadır.
Sahte belgelerle servisinden anahtar temin edilerek, takiple daha önceden tespit edilen herhangi bir yerden park halindeyken çalınmaktadır.
Genellikle yol kenarlarına ve görevlisi bulunmayan park yerlerine bırakılan yüklü araçların kapılar açılarak veya camları kırılıp kapısı açılarak yükü ile birlikte çalınmaktadır.
Otomobil pazarında veya galerilerinde müşteri olduğunu söyleyen şahıslarca deneme bahanesi ile çalınmaktadır.
Otomobil satışı ile ilgili olarak pazarlık yapıldıktan sonra bedelini vermeden noterde sahte kimlik ile satışı alınmakta ya da dışarı çıktıktan sonra otomobil sahibini oyalamak sureti ile park edildiği yerden çalınmaktadır.
Otomobil kiralama şirketlerinden sahte kimlik ve sahte adres vererek kiralayan şahıslar otomobili iade etmeyerek çalmaktadırlar.

Pinpon topu kullanarak otomatik basınçlı hava ile kilidin açılması, otomobillere ait taşınabilir elektronik beyin ile çalıştırılması ve
başka bir araç ile çekme şeklinde hırsızlık olaylarına da günümüzde sıkça rastlanmaktadır.
 

meftunn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Eyl 2007
Mesajlar
3,000
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
geçmiş olsun.. kasko var hemde verdiğinizden fazlasını almışsınız bunlar iyi en azından....

araçta ruhsat bırakma mevzusuda, şahsen ben kasko parayı ödeyecek olsa bile ruhsatı eve çıkartıyorum... düşüncemde şu: adam çaldı gidiyo diyelim tesadüf polis durdurup ehliyet ruhsat sorsa.. o da gösteremese arabayı bağlarlar:D bende yarın gidip alırım heuehue

ayrıca verdiğiniz bilgiler yararlı oldu.. güzel bi paylaşım olmuş
 

dtvolkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Haz 2008
Mesajlar
1,939
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
ben arabayı gördüm yanımdan geçti sağ ön camı patlaktı dikkatimi çekmişti. bilhakis opel olaması dikkatimi aldı. beyaz tek kapı idi. yaklaşık -4-5 ay oldu galiba . ilk gördüğümde anlamıştım zaten. metroport avm den aşağı yan yana indik bir süre dik dik baktım içindeki kıl oldu çekti sağa bekledi. ben köprü altından şirin evlere girdim peşimden geldi goodyear lastikçinin rampasına çıktı ordan sonrasını bilmiyorum
 

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 May 2008
Mesajlar
9,372
Tepki puanı
2
Puanları
38
Yaş
32
Siteyi ziyaret et
Zafer Abi Adam Volkan Abinin Dediği Yerlerde olabilir. Gerçi Kaskodan Paranı Aldın ama...
 

dtvolkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Haz 2008
Mesajlar
1,939
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
adam hatta kirli sakallı 1.65-1.70cm boylarında esmer siyah tenli idi. ama çok panik halinde idi. sanıyorum ben çalındığı gün görmüşüm. ama o zamanlar opel üyesi değildim. haziran gibi çalınmış galiba. ben arabamı temuz gibi almıştım. akşam 20.45 gibi bir saatti dereyolunda eve gidiyorum . keşke takip etseymişim
 
Üst