!!!! Çalıntı araç İhbarı!!! Peugeot 206

geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda bulunur.

Off benim başıma böyle birşey gelse kafayı yerim :(

Geçmiş olsun inşallah bulursunuz aracınızı.

Bi gece elimde marketten aldığımız poşetler vardı.Onları eve bıraktıktan sonra arabayı garaja çekecektim.(unuttum) Sabaha kadar bagaj kapı açık kalmış.Kimsede ellememiş :D dışarı çıkıp ilk gördüğümde resmen gülmekten ağlamıştım.

araçtan bir ses var mıı??

Maalesef birhaer yok..

Sanırım parçaladılar arabayı ama 12 milyarlık arabayı napcaklar..

valla tekrar geçmiş olsun haberlerde duyuyoruz adamlar çaldıkları araçları sahiplerine tekrar satıyorar

Maalesef birhaer yok..

Sanırım parçaladılar arabayı ama 12 milyarlık arabayı napcaklar..

Açıkcası konuyu ilk okudugumda aracı kapkaç vs gibi suçlarda kullanıp bırakırlar diye düşünmüştüm ama henüz bulunmadı.Biraz daha beklemek lazım, bence bir yerlerde bulunur.Parçalayıp satmak için ucuz bir araç diye düşünüyorum , belki change işlemi yapılıp Anadoluda saf bir vatandaşa satılabilir.Kısmet bakalım, ne çıkacak....

Exper inceleme yapmış büyük ihtimalle ödeme yapılacak..

Ama ne kadar öderler bakalım.

Kasko değeri 12.000 gözüküyor???

Geçmiş olsun bizim burdada arttı araç hırsızlıkları giden geri dönmüyor fakat inşallah bulunur araç kasko ne verirse iyidir fakat tabi uyanıklığa gelip yarısınıda verebilirler.

Exper inceleme yapmış büyük ihtimalle ödeme yapılacak..

Ama ne kadar öderler bakalım.

Kasko değeri 12.000 gözüküyor???

Genelde kaskoların eğilimi piyasa değerini ödemek şeklinde oluyor.Piyasası 12.000 den düşükse , kasko piyasa değerini ödemek isteyebilir

Çok geçmiş olsun..Mobese kameralarından kısa sürede yeri tespit edilir diye düşünüyorum...

Geri