CalibraTurbo Erman yaşlanıyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim tüm kaprislerimi çekip karşılıksız sitemizin banner ve logolarını hazırlayan Abartısız Türkiyenin en güzel ve temiz Calibrasının sahibi olan Erman arkadaşımın tam 39 yıllık hayatını geride bıraktığımız gündür bu :D

40 OLDU YAAA kafada saç yok göbek almış başını gidiyor :D Üzüldüm vallaha senin için :D

(eminim bundan sonra yok banner falan diyordur Allahtan yeni yaptırdıklarım duruyor :D )

Doğum günün kutlu olsun Nice nice mutlu yıllar :D

Mutlu Yıllar, Erman Bey...

Doğum günün Kutlu Olsun....

Mutlu Yıllar Erman Aßi..

Nice mutlu yıllara

Hehe, onun ruhu genç. Calibra Turbo ve Chopper diyorum, daha noolsun... :)
Doğum günü kutlu olsun abi, inşallah bu yaşını 2'ye katladığında da buradan kutluyor oluruz.

Hehe, onun ruhu genç. Calibra Turbo ve Chopper diyorum, daha noolsun... :)
Doğum günü kutlu olsun abi, inşallah bu yaşını 2'ye katladığında da buradan kutluyor oluruz.

chopper dedin ve aklıma chopperı kullanırken giydiği süper seksi deri takımı aklıma geldi :kop::kop::kop::kop::kop::kop: ilk gördüğümde günlerce o görüntü gözümün önünden gitmemişti anlamlı anlamsız yerlerde kendi kendime gülüyordum .
(Erman artık kesin vuracak beni :D )

Servite ofisimde pastayı görüyor elimde kamera resmini çekerken göbeğimi çekme diyor bende tamam deyip zaten göbekten yukarısın çekiyorum diyorum :D

poz veriyorlar ama bu arada fonda bilgisayarımdan hapibörtdey müziği çalıyor :D

<müziğe koptukları andır.

Ermancım benimle olan resimleri koymuyorum yanımda çok yaşlı kalmışsın moralin bozulmasın diye :D

mutlu yillar abi

Geri