calibram çıkarım senle her yola..

:good:Araç çok güzel. Allah kaza bela vermesin de Bu arabaları orta yerde gösterip bizi ayar etmeseniz olmazmı. :mad: Benim arka koltuğun 2 tane sahibi var. Oyüzden baygın baygın bakıyorum coupelere. Bence Fırsat varken doya doya binin aracınıza.;)
arkadaşın yaptığı aslında ayıp hem kalibrayı ulu orta göster hem yanlış slogan kullan DAS AUTO -veya WİR LEBEN AUTOS dese gen neyse çift kapı sevmeyen ben bile hayranlıkla bakıyorum calibrayaaaaaa:D

sanki tanıdık geldi araç.

sanki tanıdık geldi araç.
evet benım de bir kere kullanma sansına eriştiğim ve ogün bu gündür tadı damağımda kalan calibra bu Kadir'im

Spoiler cok hoşmuş yaaa

Araba çok hoş maşallah..

bır zamanlar o arka koltugun sahıbı bendım :D

ALLAH kaza bela vermesin...

ankarada tunali bestekar tarafinda bikac kere gormustum aracinizi :D masallahi var Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin

çok teşekkür ederim herkese.Allah kimseye kaza bela vermesin.cengiz abi bunların tadını almak zor, bu benim 3. calibram hala tadını alamadık :) berat bey haftasonları calibramı kullanıyorum akşamları dışarı çıkıyorum genelde bahçeli ümitköy tunalı oralarda oluyorum.bu arada sizin araç calibra olarak gözüküyor hangi araç sizinki ?

çok teşekkür ederim herkese.Allah kimseye kaza bela vermesin.cengiz abi bunların tadını almak zor, bu benim 3. calibram hala tadını alamadık :) berat bey haftasonları calibramı kullanıyorum akşamları dışarı çıkıyorum genelde bahçeli ümitköy tunalı oralarda oluyorum.bu arada sizin araç calibra olarak gözüküyor hangi araç sizinki ?
bilmem mi hele turbonun tadı bambaska senin aracı da kullanmıslıgım var az da olsa yanlıssa düzelt bu bizim Serdarın eski aracı değil mi istanbuldan giden Mustafa abideki makina

Geri