calibra_ank Bülent YILMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki tarafda karşı tarafa suç atıyor malını ustalar bozdu veya sende bozuktu vs diye. burada bir nokta benim gözüme takıldı. ister ibrahim bozsun ister, bülent abi bozsun. bülent abi ibrahime malımı geri gönder paranı vereceğim demiş. en azından ibrahimin yazdıklarından bunu okudum. eğer bunu dediyse mal karşı tarafken bile bozulmuş olsa bile (ki ben iki tarafında bozduğuna inanmak istemiyorum bir karışıklık olmuştur veya kargoda hasar görmüş olabilir) bülent abinin ben sana paranı veririm dedikten sonra telefonlara çıkmaması ve parayı göndermemesi ayıp olmuş biraz. baştan göndermem paranı malım sağlam dese tamam ama gönderirim paranı diyip bir daha ortalarda gözükmemek ayıp olmuş biraz.
:good:

arkadaşlar ibrahim arkadaşımızın lpg montajı için gittigi yer sivasta en eski lpg dönüşüm servisidir ve tartarini yetkili servisidir ben ustadan kaynaklanan bir sorun olacagına inanmıyorum nedeni çok uzun yıllardır bu servisle çalışırım benim ve tanıdık arkadaşlardan hiç olumsuz söz duymadım.bülent arkadaşımızında ibrahimin telefonlarına bakmaması bence kabalıktır konunun en kısa sürede tatlıya baglanması dilegiyle

Arkadaşlar bence bu konunun buraya açılması hoş olmamış burda herkes bi yorum yapar ve cidden hassas bir konu!. Şimdi ben bülent abiyi tanıyorum asla 500 liraya bu lafları duyacak biri değil ben alcaktım o lpg sistemini sonra benim aracıma montajı 2 gün sürdüğünden vazgeçtim. İbrahim arkadaşında bilerek bu duruma düşmediğini anlamak çok zor değil!.. Ki Bülent abi o sistem bozuksa eminim kaldırıp atardı!..

Bence böyle hassas bir konuda keskin uçlu yorumlar sakattır..

Bence siz bu konuyu aranızda halledin arkadaşlar!.. Ve forumdan elektronik cihazlar alırken lütfen dikkatli olunuz!..

Burasi Elektironik Problem Yok Sorunu Anlayarak Okursaniz Beyin Su Kaçiriyor Demiş Ibrahim Eger Beyinde Kirik Yoksa Olsaydi Kirik Diye Belirtirdi Muhtemelen Diyafram Contalarda Patlak Vardir Buda Ya Uzun Sure Kullanilmadan Beklemeden Olmuştur. Ihtimal Vermek Istemiyorum Ama Sorunluda çikartilip Satilmiş Olabilir Bülent 500 Ytl Için Böyle Bir şey Yapmaz Diyorsunuz Ibrahim Niçin Yapsin üstelik Iki Kati Masrafi Olmuş Düşünelim Lütfen

Burasi Elektironik Problem Yok Sorunu Anlayarak Okursaniz Beyin Su Kaçiriyor Demiş Ibrahim Eger Beyinde Kirik Yoksa Olsaydi Kirik Diye Belirtirdi Muhtemelen Diyafram Contalarda Patlak Vardir Buda Ya Uzun Sure Kullanilmadan Beklemeden Olmuştur. Ihtimal Vermek Istemiyorum Ama Sorunluda çikartilip Satilmiş Olabilir Bülent 500 Ytl Için Böyle Bir şey Yapmaz Diyorsunuz Ibrahim Niçin Yapsin üstelik Iki Kati Masrafi Olmuş Düşünelim Lütfen

abi çok çok özürdilerim ama yazdıklarından bişe anlamak için5 kere okudumda!.. walla anlayamadım!.

Evet anlaşılması zor bir post, iyiki dilbilgisi kuralları icat edilmiş, yoksa kimse kimseyi anlayamayacak :D

abicim anlamayacak bir şey yazmadım beyin ya kırık oldugu için su kaçırır yada diyefram conta var icerisinde conta patlak olursa su kaçırır kırık olmadıgına göre diyafram patlaktır başka ihtimalyok

abicim anlamayacak bir şey yazmadım beyin ya kırık oldugu için su kaçırır yada diyefram conta var icerisinde conta patlak olursa su kaçırır kırık olmadıgına göre diyafram patlaktır başka ihtimalyok

Valla ben bunu daha kolay anladım, demekki istenildiğinde anlaşılır bir şekilde yazılabiliyormuş :D

ben 1 kerede anladım ve gayet mantıklı şeyler yazmış bence ;)

demekki problem bende abi!.. sadece merak ettim lpg niye su kaçrır diye!..:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri