Calibra ve Güzel ablalarrr :)) +18

opelcalibra_1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Farlar benimkilerle aynı ....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaa abicim Calibra 0,26 cw gibi bir efsanenin Tofitalı reklama ihtiyacı varmı ?

asTRa' Alıntı:
Yaa abicim Calibra 0,26 cw gibi bir efsanenin Tofitalı reklama ihtiyacı varmı ?

hayda neden bugun bana ters haydaaa .... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Levent konunun seninle alakası yokki !!!!
O organizasyonu yapan ve o bayanları orada reklam aracı olarak kullanan kimse onunla alakalı.

asTRa' Alıntı:
Levent konunun seninle alakası yokki !!!!
O organizasyonu yapan ve o bayanları orada reklam aracı olarak kullanan kimse onunla alakalı.

iyi de her organizasyonda burda CNR da bile tuning fuarında adam akıllı her arabanın üstünde bir hatun var ...
:cool:

opelcalibra_1' Alıntı:
iyi de her organizasyonda burda CNR da bile tuning fuarında adam akıllı her arabanın üstünde bir hatun var ...
:cool:

var da Leventcim, Hakan demek istemişki bu arabayı diğerleriyle kıyaslamamak lazım, Calibra'nın tanıtım hostesine ihtiyacı yok yane.. yoksa dediğin gibi her fuarda her arabanın başında bir hatun var ilgi çekmek için.. ;)

barcha' Alıntı:
var da Leventcim, Hakan demek istemişki bu arabayı diğerleriyle kıyaslamamak lazım, Calibra'nın tanıtım hostesine ihtiyacı yok yane.. yoksa dediğin gibi her fuarda her arabanın başında bir hatun var ilgi çekmek için.. ;)

İŞTE BU KADAR YA.

Tofita :D

barcha' Alıntı:

Zaten bu da fuar görünütüsü abi ben koymadım kadınları oraya... :D

opelcalibra_1' Alıntı:
Zaten bu da fuar görünütüsü abi ben koymadım kadınları oraya... :D

Tamam konu kapanmıştırrr.
İlllede CALIBRA varmı daha ötesini söyleyen

Geri