Calibra turbo yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OLD KID
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bertone Turbonun ortalama yakıt tüketiminin 100km de 13-14lt olduğunu düşünürsek 4x4 Calibranın bundan daha az yakması hemde daha eski teknoloji bir motorla mümkün değil gibi gözüküyor

Bertone Turbonun ortalama yakıt tüketiminin 100km de 13-14lt olduğunu düşünürsek 4x4 Calibranın bundan daha az yakması hemde daha eski teknoloji bir motorla mümkün değil gibi gözüküyor
yaniiii

arkadaşlar olay şu
zaten 1,4 dizel aracımız var,ben hafta sonları 1 gün 5-6 saat vakit geçirebileceğim bi araç almayı düşünüyorum.geçen konusu oldu Calibra T. için km de 750-850 yakıyo dediler
bende bu işi en iyi bilen kullanandır dedim buraya bi sordum
herkese teşekkürler

silindir hacmi: 1998 cc
sıkıştırma oranı: 9.0/1
max hp: 204 hp 5600 d/d
max tork: 281 nm 2400 d/d
0-100 km/h: 6.8 sn
max hız: 245 km/h
yakıt tüketimi:
şehir içi: 11.8 lt
şehir dışı: 6.9 lt
ortalama: 8.3 lt

işine yarar umarım

silindir hacmi: 1998 cc
sıkıştırma oranı: 9.0/1
max hp: 204 hp 5600 d/d
max tork: 281 nm 2400 d/d
0-100 km/h: 6.8 sn
max hız: 245 km/h
yakıt tüketimi:
şehir içi: 11.8 lt
şehir dışı: 6.9 lt
ortalama: 8.3 lt

işine yarar umarım

boşuna günahını almışız, meğer kokluyomuşda haberimiz yokmuş :D

Nasıl C20XE, X20XE'den az yakıyorsa C20LET de Z20LET'den az yakar. Calibra turbonun stockken ne yaktığı çok da önemli değil, nasılsa bir süre sonra insanın kanı pireleniyor, intercoolerıydı, pistonuydu, enjektörüydü, yazılımıydı derken masraflar alıyor başını gidiyor.

okanın bertoneye bindik bir tatlı motor sesi var insan basmamak için kendini zor tutar sakin kullanmak için o araç alınmaz

Arkadaşlar sahibindende bitane ilan var aracın dıştan görüntüsüde fena durmuyor fazla ellenmemiş gibi!!
araç sahibiyle görüştüm, Araç ankarada toplanmış araç hakkında bilgisi olan Ankaralı arkadaşlar varsa yorum-tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/2_0_turbo_280_bg-82WQQaXQQ15672934WQQpXQQdisplayitem

teşekkürler

Boyasını beğenmedim ben o otomobilin ama üzerindeki parçalar eksik değil içinin resimlerini de yollasın o zaman biraz daha anlaşılır

Geri