Levent sen buraya böyle aleni yazarsan yakalanma olasılığın kat kat artar..
dikkatli ol, tehlikeli iş bunlar..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torsion' Alıntı:abi nedecen ya oyle olsaydı benim şu ana kadar tatmadığım calibra editionu kalmazdı tabiki almanyadan ha, gitmişken bana komple on arka tampon sağ sol far, arka far yani aklına ne esen ne kadar calibra parçası varsa getir hatta biraz istihap haddini aşabilirsin de memnun olurum muhahahahhahaahhahaahhhhhhhhhhhhhhhhh
şakasaka HABERLESELİM....YANİ yanlız onların yolları bizden berbat haberin olsun
barcha' Alıntı:Levent sen buraya böyle aleni yazarsan yakalanma olasılığın kat kat artar..dikkatli ol, tehlikeli iş bunlar..
opelcalibra_1' Alıntı:Arkadaşlar araştırmalarım sonucu arabamla beraber bulgaristana gitmeye karar verdim . Şimdi diyeceksiniz ki neden ? Arabamı 96 model 4x4 turbo calibra ile degistiricem az kullanılmıs tabiiki kırmızı ve aynı zamanda aldıgım bu aracın şasi numaralarını benimkiyle change yapıcam ve plakasını içeri sokucam sonra geri türkiyeye ...
Sofya da bir garajda da gerekli modifiye işlemleri yaptırıcam ... Bu işlemlerin faturasını alıcam girişte %18 kdv sini ödiiip giricem .... ?
Sizce nasıl bi fikirdir bu ? yakalnma olasılıgım nedir ?![]()
bkaraman' Alıntı:bence Bulgaristan iyi düşün derim arabanı gözünün önünden 1 saniye bile ayırma hatta yemek yerken bile lokantada araban görebileceğin bir yerde olsun gözümüzün önünde princess otelinin bahçesinden Galatasaray takımının otobüsünü çalmışlardı