Calibra in bulgaria

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent sen buraya böyle aleni yazarsan yakalanma olasılığın kat kat artar.. :) dikkatli ol, tehlikeli iş bunlar..

torsion' Alıntı:
abi nedecen ya oyle olsaydı benim şu ana kadar tatmadığım calibra editionu kalmazdı tabiki almanyadan ha, gitmişken bana komple on arka tampon sağ sol far, arka far yani aklına ne esen ne kadar calibra parçası varsa getir hatta biraz istihap haddini aşabilirsin de memnun olurum muhahahahhahaahhahaahhhhhhhhhhhhhhhhh

şakasaka HABERLESELİM....YANİ yanlız onların yolları bizden berbat haberin olsun

Sen kafa yap kardesim döndüğümde görüsürüz ;) :cool:

barcha' Alıntı:
Levent sen buraya böyle aleni yazarsan yakalanma olasılığın kat kat artar.. :) dikkatli ol, tehlikeli iş bunlar..

Evet Serdar haklısın ben vazgectim :) :kop: :kop:

opelcalibra_1' Alıntı:
Arkadaşlar araştırmalarım sonucu arabamla beraber bulgaristana gitmeye karar verdim . Şimdi diyeceksiniz ki neden ? Arabamı 96 model 4x4 turbo calibra ile degistiricem az kullanılmıs tabiiki kırmızı ve aynı zamanda aldıgım bu aracın şasi numaralarını benimkiyle change yapıcam ve plakasını içeri sokucam sonra geri türkiyeye ...

Sofya da bir garajda da gerekli modifiye işlemleri yaptırıcam ... Bu işlemlerin faturasını alıcam girişte %18 kdv sini ödiiip giricem .... ?

Sizce nasıl bi fikirdir bu ? yakalnma olasılıgım nedir ? :cool:

Hadi anladıık aracı changeli sokuyorsunda yaptırdığın modifiyein niye kdvsini ödüyorsun aracın üstüne takıp girecen kim ne bilecek eski halini yada modunu falan..

limyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma.sakat bu işler

polisssssss polisss yok muuuu
poliss uyemiz yok muuuuuuuu

bence Bulgaristan iyi düşün derim arabanı gözünün önünden 1 saniye bile ayırma hatta yemek yerken bile lokantada araban görebileceğin bir yerde olsun gözümüzün önünde princess otelinin bahçesinden Galatasaray takımının otobüsünü çalmışlardı

bkaraman' Alıntı:
bence Bulgaristan iyi düşün derim arabanı gözünün önünden 1 saniye bile ayırma hatta yemek yerken bile lokantada araban görebileceğin bir yerde olsun gözümüzün önünde princess otelinin bahçesinden Galatasaray takımının otobüsünü çalmışlardı

+17

Bizde Okanla gidip arabaları Turbo yapıp gelecektik,çok tartıştık bu konuyu ama sonra vazgeçtik.. Biz kendi araçlarımıza turbo çakıp gelecektik,illegal bir durum yoktu ama vazgeçtik..

arkadaşım bulgaristan bu işler için çok tehlikelidir. arabanı kaptırma olasılığın çok yüksek

bunlara ne gerek var gel ben sana 94 4x4 turbo calibra vereyım sorunsuz 14,500 yetl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri