Calibra 4*4 Turbo 2 gundur kolum agrıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

weSti555

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kadett nickli VIP uyemiz
Sevgili Okan ın Calibrası ve benim bi tur atalım mı diyerek baslıyan maceram:
bircogunuzun bildigi gibi Calibrası suan 280 hp civarı binmeden once bana arkadasların anlattıgı şuydu 1. ve 2. viteste O Calibra ya biz boyun kıran diyoruz kafanı saglama al dediler ve ben o korkuyla bindim sonra sunu diyebilirim ki kapı cekme kolunu o kadar cok sıkmısım ki 2 gundur sag kolum agrıyor.Ve bugun Okan ŞEF 97 oktan benzinle test yapmak uzere beni de alarak İstanbul yoluna cıktı tabii malum 6 ileri ve 6 ya atamamıs olmamıza ragmen 5 te 240 km surati 15-20 snde gormus olmaktan dolayı yasadıgım soku anlatmam zaten pek mumkun degil

ve son olarak SFİ lere birde Turbo eklenince birde 4*4 olunca bir POWERED BY HAYVAN TUNING eklenince korkunç bir tablo cıkmıs ortaya

Hakancım sana kötü bir haberi var: Okan'ın Calibra'sı henüz bitmedi,sen birde istersen o makineye Okan istediklerini yaptıktan sonra bin.. Cesaretin varsa tabi :)

dragon' Alıntı:
Hakancım sana kötü bir haberi var: Okan'ın Calibra'sı henüz bitmedi,sen birde istersen o makineye Okan istediklerini yaptıktan sonra bin.. Cesaretin varsa tabi :)

One sen oturursun arkaya ben gorurum sonra seni :kop:

weSti555' Alıntı:
One sen oturursun arkaya ben gorurum sonra seni :kop:

Şimdiden korkmaya başladım :p

bizdede bi sx200 var 290 beygir civarlarında ve daha bitmedi fakat halen birşeyler göremedik çünkü araba düz gidemiyo nasıl yapcazda düz gitcek anlamıyorum

0-100 5.9 çıkıyo hayırlısı artık 20 inç jant üstünede en kalınından lastik alınca belki yolda düz durabilicez.

bu arada calibrayla 1 tur atmak için neler vermezdim.

efsaneleşecek heralde okan abinin calibrsı hayvan tuning baya meşhur olmaya başladı:)

varya yukarıda Hakan abi bi anlatmışki ağzım sulandı resmen bizde böyle bi deneyimi yaşarmıyız acaba ileride tamamen bi adrenalin makinası olmuş Calibra