ÇaKaR

uurmanigidi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya su farlara takıLAn cakarlar varyaa onunn hakkında bilgi verirsenizz cokk sevinirimm sislere takcamm fiyatı filan bidee önceki konulara baktımm ama cok fazlaa bilgi yok farlarıı deldirme olayıı varmıss sisleree takcamm bunLar ampüL mü bide ...

çakar ne ya patpat mı?yöreden yöreye değişiyomu acaba?

ya bi o bi o yanıyo ya polis ışıkları gibi o işte

çakar ne ya patpat mı?yöreden yöreye değişiyomu acaba?
bende patpat cakcak die duydumm burdada cakar die acmıslar konuyu :D beyazz sislere takcamm yanıp yanıp sönüooo ama bilgim yok fazla..

ya yaptirma gozunu seweyim

Açıkça fikrimi söyliyeyim:Zafira gibi arabaya bu tür şeyler yakışmaz ne biliyim hafif kalır.Şahsen ben olsam asla yaptırmam.Daha çok kuş serisi arabalara falan gidecek birşey.Ama tercih meselesi yani sonuçta ...

valla bn takmıştım sislere bozuldu geçen hafta söktüm valla çok şekil duruyor aslında bn hiç delmeden koydum boşluktan içeri ittirdim grdi resimlerini koyarım kısa zamana cihazın

bahsettiğim şeyse yaptırma bencede.çok banal bişey.hele o bmw lerin önüne polis arabası gibi şeylerden takmıyolarmı bide konya yolunda arkadam takılmıyolarmı uyuz oluyorum.çoğu kendini önemli insan sanıyor.ama ne fayda sol şeridi vermiyorum sağımdan geç diyorum :)umarım bigün gerçek polise denk gelmem

pat pat derler halk arasında ama gerçek ismi çakar ampul;)

tam beyaz şahin işi opele yapıpta opelin adını kirletme:)

şaka bi yana senin tercihin am tavsiye etmem:(

formulada safetycar la moda oldu mercedese muhteşem gidiyor opele de yakışacaktır sahinciler yapıyor diye opel kirlenmez bence mercedese bile takıldıktan sonra...

Geri