çağlar Kemal Hayirli Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet senin deneyimlerini gözlemlerini dinlemek isterim İbrahim..Ankara'ya geldiğimde uzun uzun konuşuruz bu mesleği ve çalışma ortamını...Deneyimsiz olarak gitmek gerçektende zorlu ve tehlikeli olur..Hayırlısı bakalım..Burada iyi dileklerini ileten (Koray'da dahil:D) abilerime,arkadaşlarıma ve kardeşlerime çok çok teşekkür ederim..Saygılarımla..

sınavsız hayat desene.nekadar güzel.emeğin karşılıını almak çok güzel bişey.hayırlı olsun çağlar.bundan sonraki iş hayatında inş hayalinden iyisini elde edersin.

Çok teşekkürler Erkan..valla sınavsız hayat şaka gibi geliyor..kendimi bildim bileli sınavlara giriyorum yarış atı gibi yetiştik sanki:D neyseki meslek hayatı başlıyor ama daha zor bir hayat başlıyor bunu biliyorum:( iyi dileklerin için teşekkür ederim tekrar.Saygılarımla..

hayırlı olsun caglar darısı benim basıma :D

Amin Bayramcım amin...seneler o kadar çabuk geçip gidiyor ki bir bakmışsın seninde bitmiş üniversite meslek hayatına atılmışsın..teşekkürler..

Bayram darı derken :D heeheh bu arada zor gibi pazar günü görücez bahalım senin okulun önünde çağların takım korayın okulun önünde benim takım :D hehehee

:alkis: :alkis: :alkis: :good: :good: :good:

Hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazanç versin

:alkis: :alkis: :alkis: :good: :good: :good:

Hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazanç versin
Hakan abi çok teşekkür ederim...

Bayram darı derken :D heeheh bu arada zor gibi pazar günü görücez bahalım senin okulun önünde çağların takım korayın okulun önünde benim takım :D hehehee
beklerim :D batmanda giriyorum sınava habernz olsun da:D

Çağlar hayırlı uğurlu olsun, meslek yaşantında başarılar dilerim :)
Meslektaşlarımız çoğalıyor :D
Unutmadan sen ibrahimin dediğine bakma, hayat biter, sınav bitmezz..

Geri