çağlar Kemal Hayirli Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kardeşim Çağlar'ın (cglrkml) lisans eğitimini tamamlamış ve inşaat mühendisi olmaya süper bir ortalamayla hak kazandığını haber aldım :)

Kardeşim mükemmel bir duygu düşünsene bundan sonra sınav yok hehehe!

:alkis: :alkis: :alkis: İş hayatında inşallah hayalini bile kuramıyacağın kadar güzel yerlere gelirsin! Hayırlı uğurlu olsun!!

Allah utandırmasın meslektaşım..

Hayırlı olsun artık bize bi ev inşaa eder :D

Çok teşekkür ederim İbrahim ve Serhan:D İbrahim başlığı görünce çok sevindim çok sağol duygulandım valla. Gerçekten yaaa artık sınav yokkkkk oleeeeyyyyy nasıl bir duygu bakalım:D Serhan ayıp ettin bilader yaaa ev ne demek villa iste villa yapalım..(ibrahim metrajı sen çıkartırsın Serhan'a:D) Tekrardan çok teşekkür ederim darısı üniversitede okuyan ve öss ye girecek arkadaşlarımıza..

hjayırlı uğurlu olsun :) bol kazançlar hayırlı işler diyelim :)

amin kardeşim darısı cümle yetişecek genç mühendislere!

hayırlı uğurlu olsun ;) hayırlı kazançlar olsun..

çok teşekkür ederim...:D

Koraycım çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına işallah vatana millete ve tabiki kendimize hayırlı işler yaparız..Allah utandırmasın bizleri...

çok teşekkür ederim...:D

Koraycım çok teşekkür ederim, darısı sizlerin başına işallah vatana millete ve tabiki kendimize hayırlı işler yaparız..Allah utandırmasın bizleri...
sen şimdi seviniyosun tabi okul bitti diye.. iş bulamazsın sen :D hadi diyelim buldun (ki çok zor), maaşın düşük olur.. hadi maaş da yüksek oldu, kariyer yapamazsın ööyle inşaatların başında amele gibi kalırsın :D:D kariyer yapmazsan çocuk yaparsın dicem ama, o da baya bi şüpheli :D:D:D

(oh beee boşalttım içimi :D öss konusunda konuşursun sen öyle dimiii :D)

sen şimdi seviniyosun tabi okul bitti diye.. iş bulamazsın sen :D hadi diyelim buldun (ki çok zor), maaşın düşük olur.. hadi maaş da yüksek oldu, kariyer yapamazsın ööyle inşaatların başında amele gibi kalırsın :D:D kariyer yapmazsan çocuk yaparsın dicem ama, o da baya bi şüpheli :D:D:D

(oh beee boşalttım içimi :D öss konusunda konuşursun sen öyle dimiii :D)

olum o adam nerden baksan 2000 lirayla başlar lan! Sap2000 sta4cad Etabs bilmediği yok ortalama iyi :D ingilizcede var :hıh: :hıh:

hayırlı olsun
aramıza hosgeldın

Geri