Cadence kompenant 2 hoparlör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karaca06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karaca06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracıma cadence kompenant taktım fakat daha profesyonel birşey takmak istiyorum kompenant bassları azalttı coaxciel hoparlör takıcam ben takımını 170 liraya taktım ilgilenen arkadaşlara 130 liradan vericem 1 ay oldu daha alalı iyi günler

Ynt:

Amfiyle beraber mi taktiniz? Istediginiz performansi almadiniz.

Ynt: Cadence kompenant 2 hoparlör

Amfi işine girmek istemedim.onun için coxiel hoparlöre doncem amfiyle baslasam bas kutusu falan filan diye gider öğrenci adamız sonuçta :)

Ynt:

Aynen. Bende valla buyuk bir sistem olmasin diye Alpine swe-815 aldim kendinden amfili woofer. Suan cok memnunum. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar ses sistemi konusunda değerli tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Alpine veya infinity coaxiel takicam hem bass da tizz de amfiye gerek kalmaz arkada hoparlör olmayan arkadaslarima tavsiye ederim amfisiz hali bile arka hoparlore oranla cok daha başarılı.

Benimde bu aralar kafamda var aracımın hoparlörlerini değiştirmek fakat cosmo olduğu için 5+2 hoparlör bulunmakta. Açıkçası kararsız kaldım  walll

Ynt:

Mustafa abinin konusunu incelemenizi tavsiye ederim. Baya araştırarak yaptı. Bende şuan sadece kendinden amfili woofer var. Suanlik tatmin ediyor. Basslari çok güzel vuruyor. 1-2 ay sonra mid takımı ve amfiyle desteklicem.

Şöyle bir durumu da belirtmek isterim cadance kompenant da tizler ciddi oranda başarılı ama basslar standart, bass için alınacak bir hoparlör değil tizler 10 numara oluyor bass standart ayrıca 2 tweeter da fiyatın içinde iyi günler

Geri