dediğin arabanın picasso su var bizde harika bir araç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamen katılıyorum..Bu araabaların bır tek dıreksıyonunu sevmıyorum , gerı kalan kısmı güzel ...
Bir dakika konforu iyi derken citroen den basediyorsunuz dimi
Çalıştığım fabrikada var aynısı 1.6 dizel. Tamam gidişi iyi ama iç kalite berbat,konfor desen eser yok takoz gibi araba ki ben astra-g sahibiyim sert olur astra ama onun yanında mercedes valla![]()
Çok arabartmışsın kardeşim cıtroen le renault birmi sende..C4 herkonuda gayet güzel.Torpidoda bağsettiğin sanırım cama doğru derin evet doğru boyu kısı olanlar için önünü görmek belki biraz güçleşebilir.Ama gidiş,yol tutuş,yakıt vs çok güzel bence.
Perşembe günü ipsalaya gittim geldim araçla tesadüf olduEğer izin verirlerse arabayı al tekirdağ taraflarına kadar git gel öyle kakar ver o direksiyon ile olacak iş değil(((
Perşembe günü ipsalaya gittim geldim araçla tesadüf oldu
Araçta konfor olarak bir sorun yok aslında. hoşuma gitmedi değil. Direksiyonun ortasının sabit olması pek alışık olduğum bişey değildi ama cruise control kullanarak gidip geldim sürekli. yakıt tüketimi anlık bir ara 3,3 litreye kadar düştü. gerçekten o performansa çok az tüketiyor. üstelik sürekli klima açık gidip geldim. Ancak içinde kullanılan plastik aksam ve işçilik kötü. acaba bu araçmı eskidi diye c.tesi günü citröene gidip sıfırına baktım. onlardada plastik aksam ve işçilik çok kötü. zaten benim bindiğim aracın göğsünden biyerlerinden bir tıkırdama ve gıcırdama geliyor. Ben pek sevmem öyle sesleri. Citröenden çıkıp opele gittim J kasa cosmo astraya binince kendimi başka bir dünyada hissettimopelle citröen asla kıyaslanacak bir araç değil. Yani belki Classic3 ile c4 kıyaslansa bile astra herzaman malzeme kalitesi konusunda 1 adım önde.
Tok alıcı olarakeğer benim teklif edeceğim rakama verirlerse alırım yoksa almam.