C4 1,6 hdi için ne dersiniz?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ofisde 1,6 hdi SX Mcp (Otomatikleştirilmiş manuel) bir araç var. turbosu 125 binde değişti. şuanda 127 binde. birkaç parçasında ufak darbelerden boya var. Kiralık sözleşmesi bitiyor indirimli alma hakkını bize veriyolar. bu araçlar daha ne kadar gider acaba? biraz sorunlu araç gibi geliyor. ama fiyatı fena değil sanki 24-25 civarına verecekler sanırım.

Arkadaşlar ofisde 1,6 hdi SX Mcp (Otomatikleştirilmiş manuel) bir araç var. turbosu 125 binde değişti. şuanda 127 binde. birkaç parçasında ufak darbelerden boya var. Kiralık sözleşmesi bitiyor indirimli alma hakkını bize veriyolar. bu araçlar daha ne kadar gider acaba? biraz sorunlu araç gibi geliyor. ama fiyatı fena değil sanki 24-25 civarına verecekler sanırım.

Ben Citroen Servisinde staj yapıyorum. Citroen gerçekten teknolojik ve kaliteli bi araç. Hele bide Mcp oooh. Ben tavsiye ediyorum açıkçası...:good:

C4 1.6 Dizel triptonic var halamda.Gayet memnun ve arabanın gidişi mükemmel.6 ileri 110 hp yakıtıda çok iyi.Tek beğenmediğim tarafı el freni çekince arabayı komple kitliyor ve spin atıyorsunuz :D:D

Tavsiye etmem yakıt açısından çok iyi ama o ön konsoldaki ön camın dibindeki bir malzeme var kalkıyor o işçiliği berbat direksiyonu kaza yaptırır insana önermem aracı kısacası iç malzeme berbat plastik araba renault gibi..

Yakıtı güzeldi yakın arkadaşım 2 ay önce 20.000 tl ye sattı 2006 model 140.000 civarıydı kilometresi.sürücü kapısı değişmişti aracın sadece.

Tavsiye etmem yakıt açısından çok iyi ama o ön konsoldaki ön camın dibindeki bir malzeme var kalkıyor o işçiliği berbat direksiyonu kaza yaptırır insana önermem aracı kısacası iç malzeme berbat plastik araba renault gibi..

Çok arabartmışsın kardeşim cıtroen le renault birmi sende..C4 herkonuda gayet güzel.Torpidoda bağsettiğin sanırım cama doğru derin evet doğru boyu kısı olanlar için önünü görmek belki biraz güçleşebilir.:DAma gidiş,yol tutuş,yakıt vs çok güzel bence.

Bu araabaların bır tek dıreksıyonunu sevmıyorum , gerı kalan kısmı güzel ...

Amcamda var biizm komşuda satıyor Gerçekten konforu çok yerinde bir araç her şeyi ile iyi yabana atılmayacak bir araç

Bir dakika konforu iyi derken citroen den basediyorsunuz dimi :D
Çalıştığım fabrikada var aynısı 1.6 dizel. Tamam gidişi iyi ama iç kalite berbat,konfor desen eser yok takoz gibi araba ki ben astra-g sahibiyim sert olur astra ama onun yanında mercedes valla :)

Şahsen c4 ve diğer tüm modelleri sevmiyorum memnun kullanıcıda cok az cıkıyor ilk aracımı sattığım askeri personel lpg bakımı gelmiş ama tugaydaki denetimlerden dolayı gidememişö rica etmişti bakıma götürdüm kenara cekilmiş tozdan nerdeyse görünmeyen bir c4 vardı hikayesini sordum abi burası ile birlikte girdiği 4 servis ve halen daha sorunu giderilmiş değil sokuyoruz birbir düzeltiyoruz aam calışınca gen aynı ve biz cıtroen gibi sıkıntı cıkaran bir arac daha görmedik diyorlardı
tavsiye etmem

Geri