po dan şaşmıyorum euro diesel konusunda gerçi dti a ne koysan yakarda geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gtl Flanda Palavra Abi Boşver Veliefendiden bpden al mazotu oraya kadar gidip alıyom bak üşenmiyip.arıza koduna baktınmı bi ne vermiş.gaza frene komple basıp kontagı açıp sayıyodungeçen hafta ctesi izmite gitmeden önce corsama şişli shellden 100 tl mazot aldım. eurodiesel aldım gene (c3 ede arızadan önce ordan eurodiesel almıştım) normalde corsama kırsal motorin alırım. izmite gittim geri gelirken aynı c3 deki gibi arıza ışığını yaktı. aha dedim buda gitti... hemen gişeden sonraki bp ye attım kendimi. motoru kapattım bekledim bi 5 dakka kaputu açtım motoru çalıştırdım arıza ışığı söndü çalışması sarsıntısız normaldi... gerçi alalı 130 km yol yapmıştım izmite gidiş ve ordan dönüş vs. şişli shellden kıllandım birdaha ordan almam... corsaya ne koysan yakar doğru ama az kaldı yolda kalıyorduk gene... c3 e artık sadece cevizlibağdan gtl diesel koyuyorum...