C2oxe için baski balata luk mu sach mi yada başka bi önerisi olan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRKANL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRKANL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SLM ARKADAŞLAR C20XE CALİBRA KULLANICIYIM ARACIMIN BASKI BALATASI BİTİK AMA PERFORMENCE DA FAZLA SIKINTI YAŞAMIYORUM KEZA OTOBNDA ARAC HALA 245KM GÖRUYOR :D AMA HIZLANMADA SANKI ILKK ALIGIMDA DAHA FENAYDI GIBI GELIOR (MALUM ILK ALDIGIMDA TAM GAZ YAPAMIYORDUM KORKUDAN )
KISACASI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YADA ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALICAGIM MARKA OLARAK DA LUK İLE SACH İİ DİE DUYDUM (SET) fiyatlarla BNİ AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIM TEŞŞEKÜRLER

Luk idaha iyi derler ama ben sachs ı tercih ederim yinede çok fark etmez

orjinali sachs

luk kötü bir marka değil fakat iki baskı balatayı yan yana koydugunda sachs sın daha kaliteli oldugunu görebiliceksin ayrıca luk un piyasada revize görmüş baskıları cıkabiliyor dikkatli olmalısın baskını değiştirirken bilyanı değiştirmeyedide unutma genelde idare eder denilip kapatılıyor üç gün sonra ses yapmaya başlıyor bunlara dikkat et arkadaşım

kesınlıkle sachs

balatayı söktürdüğümde üzerinde gm sach ve ısuzu yazıyordu

Ne biçim balataymış öyle yahu ? üç farklı marka birden

luk kötü bir marka değil fakat iki baskı balatayı yan yana koydugunda sachs sın daha kaliteli oldugunu görebiliceksin ayrıca luk un piyasada revize görmüş baskıları cıkabiliyor dikkatli olmalısın baskını değiştirirken bilyanı değiştirmeyedide unutma genelde idare eder denilip kapatılıyor üç gün sonra ses yapmaya başlıyor bunlara dikkat et arkadaşım
serdar çok teşşekkür ederim ilgin için set fiyatları hakkında bi bilgin varmı?ne kadar dan başlıyor kazıklanmayalım:D

ilginiz için çok teşşekürler arkadaşlar luk dan vazgeçtim:D

Geri