C2 VTR Vs. Corsa 1.3

C2 VTR mi Corsa D 1.3 mü?

• C2 VTR

Oy: 32 60.4%
  • Corsa D

Oy: 21 39.6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Evet arkadaşlar, arkadaşım gibi VTR diyenler kaybetmiş bulunmakta :D (kazanan da olmadı aslında ama :P )video malesef çekemedik,iPhone video çekmiyor çünkü, ancak şöyle oldu;

Kalkışta önde başladı,ancak açık ara değil,yaklaşık 1-2 metre fark ile,2. vitese geçtiğimde yan yana geldik,biraz gittikten sonra tam geçiyor gibi iken vites değiştirdi,ve arkama düştü,biraz gittik,4. vitese dogru geçer gibi oldu beni ,4 yaptıgı anda arkamda kaldı,5 te de aynı şey yaşandı,ben 6. ya geçtiğimde,yan yana geldik,145 km civarı açmaya başlar gibi oldu ancak yetiştim sonrasında,daha fazla bakamadan olaya yavaşlama durumunda kaldık,kısacası başa baş bir mücadele oldu :D

Bu arada 6 ya geçmeseydim belki geçermişim gibime geldi,çünkü 3500 - 4000 arasıydı benim devir,belki daha giderdi...

Son düzenleme:
senin araba kaç hp oldu chiple ??
vtr senden daha az vites değiştircektr vede daha hafif olduğunu sanıyorum emin değilim ama o arabaya 1.6 110 hp yabana atılmaz...

benim araba 118 hp oldu tam.

90 ı 110 yapıldıgını biliyodukta chiple 118 ilk defa duydum booster farkmı acaba :)

118 bayaa bi olmuş vtr 110 çekişmeli olmuştur walla video olsa güzel olurdu ama nese :)

Vtr ama corsaya verdim ayıp olmasın die:):)

Geri