Abi senin kalp gözün açılmış, hiç demediğim şeyler çıkarmışsın yazımdanSadece Mercedes'in de Opel kadar alman olduğunu söylüyorum, motoru geçtim firma bazında Amerikan firması artık mercedes, Kianın kaliteli olduğunu falan hiç ima etmedim, otomotiv üzerine yüksek lisans yapan hocalarımız kia ve hyundai önermiyorlar, hepsi toyota audi ford gibi araçlar kullanıyor
Vurgu noktam Kedi gözü diye tabir edilen E serisi ile klasikleşen mercedes kültürü sona erdi. Bende de marka saplantısı yok, eski mercedeslerin hayranıyımdırMercedesi kötülemiyorum yani, her türlü tartışmaya açığım ben.
Tartışmalik bir şey yok , eski yeni fark etmez , isteyen acar yeni S klas a bakar , Mercedes Mercedes değil diyene cevap yine Mercedes ten geliyor zaten . Bende aksine hem eskisine hem yenisine hayranım , ama gücümüz yetmiyor yenilerine ayrı bir şey , gün geldiginde bakarsın güzel bir tane düşerse Grey market girişli söyle full ve Almanya paketli o zaman anlatırım herkese Mercedes Mercedes mı değil mı

Bu arada yazının sadece ilk paragrafı sana cevaben yazıldı , gerisi genel değelendirne