buna şöyle bakın iki tane c180 var biri 90 bin tl, biri 165 bin tl, kimisi yıldızı yeter diyerek 90 bine C klas alıyor, sende binip mercedes kalitesi yok diyorsun buna. Mercedes te çoğu şey opsiyon zaten bunu herkes bilmeli araba alırken yani bu nasıl opsiyon olur diyemiyorsun adamlar her tip kullanıcıya hitap ediyor, senin için önemli olan kararan ayna, aracını şoföre kullandıran patron için öenmsiz bir detay, kararan aynası olmayan bir mercedeste masajlı koltuklar bulabilirsin mesela 
Deri koltukları ısıtmalı, soğutmalı vs vs li
Hafızalı koltukları
Comand Online Sistemi
Harman Kardonu
Karartmalı Dış dikiz aynaları
AMG paketi
Exclusive Paketi
360 derece görüş sistemi
Designo Paketi
Distronic Plus,
O paket
Bu paket
Şu paket
İşte, O paketi bu paketi var, al bak tüm opsiyonları nasıl sana mercedes gibi hissettiriyor görürsün, yoksa ucuz olsun, yıldızı olsun diye alınan arabalara binenler böyle yapıyor.
Bu arada ortak üretim motor olayı maalesef, böyle safkan Alman BMW kaldı diyen arkadaşalar 5 serisinde PSA nın motoru kullanılıyor maalesef artık onunda almanlığı kalmadı
yani bunlar normal...
Mercedes te her üretici gibi 3 kuruşa 5 köfte vermiyor, herşey sınıfına göre, yeni S klasın comand sisteminin videosunu youtube dan izleyin, adamlar neredeler , birde Mercedes ve Kia isimlerini son zamanlarda çok yan yana yazan var, şaşırıyorum sadece

Deri koltukları ısıtmalı, soğutmalı vs vs li
Hafızalı koltukları
Comand Online Sistemi
Harman Kardonu
Karartmalı Dış dikiz aynaları
AMG paketi
Exclusive Paketi
360 derece görüş sistemi
Designo Paketi
Distronic Plus,
O paket
Bu paket
Şu paket

İşte, O paketi bu paketi var, al bak tüm opsiyonları nasıl sana mercedes gibi hissettiriyor görürsün, yoksa ucuz olsun, yıldızı olsun diye alınan arabalara binenler böyle yapıyor.
Bu arada ortak üretim motor olayı maalesef, böyle safkan Alman BMW kaldı diyen arkadaşalar 5 serisinde PSA nın motoru kullanılıyor maalesef artık onunda almanlığı kalmadı

Mercedes te her üretici gibi 3 kuruşa 5 köfte vermiyor, herşey sınıfına göre, yeni S klasın comand sisteminin videosunu youtube dan izleyin, adamlar neredeler , birde Mercedes ve Kia isimlerini son zamanlarda çok yan yana yazan var, şaşırıyorum sadece

Son düzenleme: