ç O K K I R I L D I M

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Anlaşidiki Bazi Arkadaşlar Açtiğim Konulardan Rahatsiz Olmuşlar Biliyosunuzki Gerçeklerden Kaçilmaz Gerçekler Hayatin Bir Parçasi Ben Kirildim Ama Caniniz Sağ Olsun Biraz Seyirci Kaliyim Sizleri Daha Fazla üzmeyim Istedim Hepinizi çok Seviyorum Buna Emin Olun Sizleri üzmek Istemiyo

Üye No:6406
Otomobil: 2006 ASTRA G

Seviye: 18 [
s_green.gif
s_green.gif
]

Aktiflik: 44 / 440
img_left.gif
orange.gif
hp.gif
img_right.gif

Güç: 133 / 1174
img_left.gif
green.gif
mp.gif
img_right.gif

Deneyim: 63%
img_left.gif
blue.gif
exp.gif
img_right.gif

icon4.gif

VALLA ABİCİM BİRAZDA İÇ AÇIÇI ŞEYLERDEN BAHSET YA.YA OLMADIK RESİM KOYDUN FORUMA YADA OLMADIK KONULARA SOKTUN BİZİ.ÖLMEK YADA ÖLÜM MÜHİM DEĞİL.MÜHİM OLAN YAŞAMAK...

rum

Son düzenleme:
?????????????????

yakup abi açtığın konuları takip ediyorum ve hepsini zevkle oukuyorum.
ama anladım ??????

bu hangi yüzük parmak olayımı

eger oysa herbiri bilinçlendirici şeyler

yakup abi sitedeki arkdasların sana yada aaçtıgın konularla bi sıkıntısı yok

takip ettigim kadrıyla başlıkta bilinçlendirilmek istiyolar konuyu açınca birden kesik parmak çıkıoyya yada bülnet ersoyun makyajsız hali:)

abi şahsen ben senin tarzını anladım, eğer psikolojim o an iyi değilse senin konularını açmıyorum.. ama çoğu zamanda açtığın konular ilgimi çekebiliyo.. bu site araba sitesi ama sürekli egr sürekli jant bi yere kadar.. sürekli fıkralar komik vidyolarda öle.. internete girince sadece opelim.net'i açıp güncel konular, komik, düşündürücü, ders alıncak, diğer arkadaşların arbaa fotoları falan filan.. yani bir sürü şeyi görebilmek güzel...seni eleştiren arkadaşada saygım var ama bi kişi iki kişi eleştirdi diye kendini suçlu hissetme.. büyük bi çoğunluk tepki gösterirse o zaman insan kendine çeki düzen verir o ayrı.. ama yüzük konusunun başında bi uyarı yazman lazımdı onuda söleyim :D

ok. şimdi anlaşıldı durum.
yakup abi sonuçta bir kişiden gelen bir yorum.site halkının birçoğu böyle düşünse yada site yönetiminden bu konuda bir uyarı gelse ok anlarım.arkadaşın sadece kişisel düşüncesi.kimseyi memmun etmek gibi bir kaygımız yok ,site içersinde.herkes dileği konuyu açıp ,dileği topiğe yorum yazıyor sonuçta

Son düzenleme:
okadar çok alıntı yapılırsa ve dikkatsizce yapılırsa bazı arkadaşlarımız rahatsız olabilir çok normal bn opelim.net forumlarında kan görmek zorunda değilim.

10- Yeni bir başlık açmadan önce, forum sayfasının üst kısmında yer alan “Arama” düğmesine basarak eski konularda o başlığın olup olmadığı taranmalı, eğer açılması düşünülen başlık veya benzeri yoksa yeni başlık açılmalıdır. Bu konuda tekrar tekrar aynı hatayı yapan kullanıcı uyarılacaktır.
11- Forumda, kurallara aykırı olarak mesaj sayısını yükseltme amaçlı açılan, paylaşım içermeyen ve yorum gerektirmeyen, gereksiz mesaj ve konu kalabalığına sebebiyet veren tüm başlık ve mesajlar yönetim tarafından silinecektir. Israrla bu tip mesaj gönderen ve başlık açan üyeler uyarılacak; durumun devamında ise ihraç edilecektir.

Son düzenleme:
Kırılacak bişi yok..!!! Takmayın Kafaya..;)

Sanal Alem, Yalan Alem...!!! ;) (İstisnalar Kaideyi Bozmaz..) :good:

gokalpde avını bekliyomus gibi sanki hemen yapştırıvermiş :S

sen olaya kan görme diye bakıyosun biz ders alıyoruz

parmagında yüzük varken iş yapma diyolar ögrendik işte fazla bilgi göz çıakrmaz

Yakup bey, yorumlarinizi ve fikirlerinizi anlayabiliyorum. gercektende birilerine veya genclere bir seyler anlatip, biraz nasihat etmek istiyorsunuz. samimiyetle soyluyorum, kimileri icin uzuntu verici yazilar gibi gorunen dusunce ve yorumlariniz, sizin birilerine faydali olma isteyini tasiyan temiz bir kalbe sahip oldugunun kanitidir bence.
Yazdiklariniz gercek disi degil, hayatta karsilastigimiz veya karsilasabilecegimiz olaylar. Ama herkesin de begenisini beklemek bencillik olur. sizi anlayan kisiler zaten hali hazirda guzel cevaplarda bulunmuslar. ben ce kirilmayin. yorumlariniz icin ben size tesekkur ederim.

Hergün yaşayabilriz insana dair herşeyi bugün parmağımız kopabilir yarın başka bitarafımız bunun resimlerini görmek neden dokunuyor insana anlamıyorum. O arakadaş bunlardan çekiniyor görmek istemiyor diye bunlar olamayacak mı?

Geri