Cengiz Abi Nice Mutlu yaşlara, sağlık,huzur ve bol para ile inşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepinize cok cok teşekkür ederim ömrümden acısıyla tatlısıyla koca bir yıl daha eksildi
hep birlikte daha nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol buluşmalı,kazasız belasız uzun değil ama güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin ALLAH bana ,hadi kıyağım olsun sizler için uzun yıllar dileyeyeimhepiniz ayrı ayrı birer değersiniz sizleri tanımış olmak,dostluklarınızı kazanmak ayrıcalığı bile dünyaya gelmek için başlı başına bir sebep...teşekkürler.
Savaş abi abanttaymıssın haberım olmadı yoksa ila arar bulurdum seni bir dahakine inşallah...Yeliz abi abi deyip adamı hasta etmeMelii sen de cok cömertsin koca dolaptan sadece extra ayırmıssın eyvallah, onu da ıcemedıgımı bılıyorsun tabıı uyanık
![]()
hepinize cok cok teşekkür ederim ömrümden acısıyla tatlısıyla koca bir yıl daha eksildi
hep birlikte daha nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol buluşmalı,kazasız belasız uzun değil ama güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin ALLAH bana ,hadi kıyağım olsun sizler için uzun yıllar dileyeyeimhepiniz ayrı ayrı birer değersiniz sizleri tanımış olmak,dostluklarınızı kazanmak ayrıcalığı bile dünyaya gelmek için başlı başına bir sebep...teşekkürler.
Savaş abi abanttaymıssın haberım olmadı yoksa ila arar bulurdum seni bir dahakine inşallah...Yeliz abi abi deyip adamı hasta etmeMelii sen de cok cömertsin koca dolaptan sadece extra ayırmıssın eyvallah, onu da ıcemedıgımı bılıyorsun tabıı uyanık
![]()
sağol abi bekleriz,tekrar teşekkürler.İlerleyen günlerde bir İstanbul seferi daha yapmayı planlıyorum. Kaybımız yok gecikme var diyelim. Görüşmek üzere, tekrar mutlu yıllar diliyorum.
Serhat'ım teşekkür ederim kardeşim ben de seni seviyorum,eksik olma, iltifat ediyorsun, balon ihalesi de bende kaldı demek hadi 1001 neyse decengiz abim ustam canım başımın tacı gözümün nuru doğum günün kutlu olsun sen olmasaydın balonu sadece çocuk oyuncağı olarak gözümde kalacak 1001 isen sadece masal olduğunu bilecekdim.iyi ki varsın iyi ki doğdun seni çok seviyorum ustam benim