Button McLaren'le anlasti ama Brawn Gp izin vermiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eL_nino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eL_nino

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Brawn Gp takimi ile sampiyon olan Ingiliz pilot dun yaptigi aciklamada McLaren ile anlastigini resmen duyurdu.

"Gectiğimiz sezon Brawn GP ile sampiyonlugu kazanmama ve bunu hicbir zaman unutmayacak olmama ragmen, yeni zorluklara yelken acmaya devam etmek istedim. Bu yuzden de Vodafone McLaren Mercedes'e katilmaya karar verdim" dedi.

Button bu aciklamalari yaparken ote yandan Brawn Gp Takimi CEO'su Nick Fry, takimin 31 Aralik'a kadar gecerli olan sozlesmeyi sonuna kadar kulalnacagini belirterek, "Jenson bu yil sona ermeden McLaren icin hicbir sekilde bir sey yapamayacak. Yaptigi takdirde, bunun takipcisi olacagiz" dedi.

Bence yalnış seçim oldu. Kimi Raikonenle hamiltonu beraber yarıştırmalıydı mclaren.

Raikonen de mercedes e gidecek galiba.Biliyosunuz mercedes ve mclaren ayrıldı bu sene.

Brawn'ı Mercedes satın aldı, artık ismi Mercedes Gp, pilotlardan biri Rosberg o kesin nerdeyse lakin diğer pilot belli değil. Kim Raikkonen veya Nick Heidfeld olabilir. Hatta Michael Schumacher'in de ihtimaller içinde olduğu belirtiliyor.

Michael Schumacher'in ferrari teknik yönetiminde kalacağını duymuştum.Ama mercedes Raikonen i bırakmayız gibisinden birşey söylemişti.Ama yakışır. :)

Raikonen en haberi olan varmı :D

wrc de yarışacak büyük ihtimal citroenle

Geri