Bursalı Opelciler Buraya Bakabilr mi?

corsa1998

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kıymetli opelim net üyeleri araçlarımızı yıkattıktan sonra özellikle halı papspasların üzerine basmaya kıyamıyorsunuz yıkamacılarda kağıt paspas konuyor ama çok uzun ömürlü değil geçenlerde aracı servise bıraktığımda aracı yıkayıpta teslim ettiler sağolsunlar. Bi baktım araç içerisinde opel logolu kağıt paspaslar çok hoşuma gitti bunlardan temin etmek istedim araştırmalarım sonucu 500 adetten aşağı basmıyolar. Bu sayı çok fazla benle aynı düşüncede olanlarla alıp paylaşım yapabiliriz.İsteyen arkadaşlar irtibata geçerlerse ne iyi olur.
Servistekinin aynısının linkini atıyorum görünce sizde beğeneceksiniz.
http://idecar.ticiz.com/p344114-idecar-oto-kagit.html

Güzel bir konu olmuş Ersin Abi..Ne kadar peki 400 adeti ya da 500?5 kişi toparlayabilirsek ucuza gelir diye umuyorum..Ben beğendim açıkçası..Tabi bunun kalıcısı olsa daha da iyi olurdu :D

Hocam linkini attığım sitede 500 adedi 76 lira diyor kargo ücreti ile birlikte 100 liraya mal olur 4 veya 5 kişi oldumu herkese yararlı olacaktır.

hocam ben de inegöldeyim eğer daha sipariş vermediyseniz ben de beraber almak isterim

bende katılabılırım ortak alalım bölüşelim daha uyguna gelır

Arkadaşlar foruma birkaç gün giremedim mesajlarınızı aldım yarın istanbulla iletişime geçeyim tam fiyat alayım sonra gerekli bilgiyi yazarım ona göre şu an 4 kişi olduk herhalde.Kesin katılacaklar tekrar isimlerini yazarsa iyi olacaktır.

ürün bakışta güzel ama kağıdın kaliteside önemlidir yani kalınmıdır, incemidir kalın olursa yağmurlu havada bile bir kaç gün kullanma imkanı olacaktır ama ince ise gazete kağıdından bir farkı olmazdır eminim :)

Geri