bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen faikle görüştük angel istioruz biz şöyle en merceklisinden :D burak abi yardımcı olur musun :D

walla kardsm bu aralar trafık cok yogunn buldgn yere çömelıcksn :P bı ara konuslm bursada bı toplantı yapalm :) neyse beylr ben kacar ıı geceler sıze allah rahatlk wersn ;)

İyi geceler cnm :D

Bu arada angeller hayırlı olsun görkem güsel olmuş maşallah :) artk bana kısmetse :D

saol kardeşim amin allah olmayanlarada nasip etsin.. bnm araba beyaz olduğundan panjurla fln hoş bi hawası olur die düşündm..

Çok iyi düşünmüşsün angel şart. Orjinal mercekli işine giremedik acaip maliyet çıkıyo ona ya yetişemem ben :( Ya şu benm farlara angel uygulasak nasıl olur :D maliyette ucuz olur da mercek işi olmaz o zaman da herhalde :(

Çok iyi düşünmüşsün angel şart. Orjinal mercekli işine giremedik acaip maliyet çıkıyo ona ya yetişemem ben :( Ya şu benm farlara angel uygulasak nasıl olur :D maliyette ucuz olur da mercek işi olmaz o zaman da herhalde :(
mercek uygulamak zor oo iş yaşş angell all daha ıyı tanıdık var benım adıma aldırım sana egerkı arabayı satma muhabbetıı vardıı dıye bırsey soyluyemıyorum sana;)

aldırırım derken abi çıkma mı bakcaz angellı mercekli farlardan ?

aldırırım derken abi çıkma mı bakcaz angellı mercekli farlardan ?
sıfır aldırırız sorarım cıkma varsa temız duserse haberın olsun derım abımıze o bıze ayarlar 2 cı ell angell olsa anında satılıyo zaten şans işi;)

Geri