bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam o zaman arkadaşlar pazar akşam üstü saat 17:00 de kültürpark metro istasyonunun karşisindaki shell benzin istasyonunda buluşuyoruz nereye gidip ne yapcağimiza orada karar veririz.

güncel liste:

1.Berker
2.Ahmet
3.Faik
4.Emre
5.Batuhan

Ahmet , eldivenlerimide getir, ellerim üşüdü bak :) :) :) :D

ahmet benı yazda bızım burak ve mesut barız akşam gec olucagından gelmelerı zor malum biraz daha erken alalım cocuklar gelmek ıstıyo :)
mesut pazar gunu gelmesı zor cumartesı 14 00 ıyı gıbı ERİKLİ genclerı kırma msn yagmuru yagıyo suan bana :)

Son düzenleme:
Aßim ßitanesin ya.! Valla ßizim Gißi Gençleride Düşünün Biraz.! Pazarda olsa 14.00 gibi olur yani;) Erikli Gençleri Pazar veya cumartesi saat 14.00 ta Mahalle Konağının ordan Kalkıyoruz:D

abim bana uyar ama arkadaşların işi olabilir pazar erken saat 2

pazar erken olmaz arkadaşlar akşam üstü 5 de geç bir saat değil diye düşünüyorum.. buluşma yeri için de kasmaya gerek yok dükkan zaten otokoop da :) direk orda buluşuruz telefon numaramı yazarım gelen çaldırır kapıdan alırım

tamam o zaman arkadaşlar pazar akşam üstü saat 17:00 de kültürpark metro istasyonunun karşisindaki shell benzin istasyonunda buluşuyoruz nereye gidip ne yapcağimiza orada karar veririz.

güncel liste:

1.berker
2.ahmet

3.faik
4.emre
5.batuhan
6.burak

pazar erken olmaz arkadaşlar akşam üstü 5 de geç bir saat değil diye düşünüyorum.. buluşma yeri için de kasmaya gerek yok dükkan zaten otokoop da :) direk orda buluşuruz telefon numaramı yazarım gelen çaldırır kapıdan alırım

emre kasmaya göre bişey yok kardeşim
o 2 kardeşimizin yaşı küçük ailelelerinden izin alamama söz konusu oluyor o yüzden onlar erken olsun istediler

Abilerim saat 5 bizim için geç ya,o saatte buluşursak baya bi geç kalırız eve oda sorun oluşturur.

Cumartesi veya Pazar saat 2-3 gibi buluşulsa iyi olur diye düşünüyorum.:)

Evet ßizide Düşünün.! Ondan Sonra Demeyin Mesutlar ßuluşmalara Gelmiolar die;):D

Arkadaşlar benim 3,5 a kadar işim olacağından dolayı o saatlerde gelmem mümkün değil..

Geri