bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım kapak oldu biraz :)

biri bana toplanmaktan mı bahsetti :)

Son duruma göre izmirli arkadaşlar 10 Ocak Cumartesi Bursaya gelecekler gece kalıp sabah Sarıalana çıkacaklar, İstanbul ekibi de pazar sabahı otobusle istanbuldan gelip saat 12.00 de Sarıalanda olmaya çalışacaklar.Cumartesi günü/akşamı ve pazar günü ortama katılabilecek Bursalı arkadaşlar varsa, beraber plan yapabiliriz.Pazar günü daga araçla gelmek istemeyen olursa mekan Sarıalan oldugu için teleferikle de gelebilirler, haydi Bursa göreve :)

1.Nazi666 Turgay (bursa)
2.61TS061 görkem (bursa)
3.mnzr Emre (bursa)
4.lambro_team fikri (bursa)
5.predator001 ufuk (Bursa)
6. combo_16 (C@DDe 16 MeK@N YeR@LTI ) ßelli Değil Ama..
7.| | bK | | (Cadde 16 Mekân Yeraltı!) Derslerim nedeniyle gelemiyorum.
8.Bülent_yildiz (Bursa)
9.Ahmet Çağan (bursa)
10.Ericdelli (Bursa)
11.COYOTE(Bursa)
12. emre16 (Bursa)

millet biri beni tutsun atlıcam camdan aşşa ama sakat kalırım en kötü ihtimal 2.kat :) yaw bunaldım ders ders bitmiyo bu okul :)

Aßi ßnm Halimden En iyi Sn Anlarsn ßizim ßaşlıkta... Gel İkimiz Takılaım yha Öğrenci Modunda.. xD

millet biri beni tutsun atlıcam camdan aşşa ama sakat kalırım en kötü ihtimal 2.kat :) yaw bunaldım ders ders bitmiyo bu okul :)
görkem kanki naber?yine sınav belası geldi...:( örgütseli sen alıyodun di mi?sınav nasıl olacakmış ya bilgin var mı?

bu arada uludağ organizasyonuna maalesef katılamıyorum sınavlardan dolayı...:(:(:(

mesut tez yazan tanıdığın warmı ya? benim tez hazır ama düzenlenmesi lazım tez formatında.. para kazanmak isteyen birine fırsat bnm waktim yok düzelemeye bu sıralar..

Son düzenleme:
ii değilim erman walla sınawlar tek sıkıntı olsa keşke.. tezi hala wermedim.. sınawlar bi yanda ztn.. bide banka eğitimi çıktı 7ders alcam ordanda sınaw war sonunda bittim ben anlıcan..

Geri