bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu seferlik saate uyamadık arkadaşlar iyi eğlenceler sizlere... :D

3kişi toplandık biraz adrenalin heyecan falan sonra sohbet muhabbet ii oldu yani katılmayanlar bi sonraki toplantıya inşallah

Pazar günü de konuşulmuş sanırım, 09 Kasım pazar günü herkese kendini ayarlasın görüşelim beyler, yeri daha sonra belirleriz olmassa

berker abi imza olayını yapalımmı??

Bu arada bu hafta sonu Sehirdışından misafirlerimiz geliyormuş, ben katılamayacagim, bize buluşma kısmet değil herhalde :)

öncellikle surak Aßiye Allah Saßır Versin Diyorum ßaşı Sağolsun..!!!
S.a İyi Akşamlar ßursa Ahalisi Napıosunus_?:)
Cenk Aßi Senin Cihazı Gördüm Geçen Yha Varya 10 Numara Araç ßursada Tek Corsa D :)
Senin Araç Gißi Görmedim Hiç :) Allah KAza ßela Vermesin Aßi:)
ßu Aralar Yalova Yolu Çok Karışık Haberiniz Olsun :) Hergün Yarış Var :D
Pembe Opel Astra VE 106 GTI Yarışıodu Geçen ::D Pembe Opele ßittim yha özellikle Arka bodykit Süperdi Arak Görünüm Dehşetti Pembe Araca Ayrı ßi Hava Katmış :D
Tehlikeli Oluyor ßu Aralar Yalova Yolu :) Dikkateli Olun Geçende ßi BMW Işıklardan Dönerken Nasıl Döndü Anlamadım zaten real Işıklarından Adam Arkadan ßasa ßasa Geldi Işıklarda ßi Çekti El Freni^ni Süper Döndü yha :D ßi an önce 18 i Doldurmak Geldi içimden :(Pofss :(

eyvallah kardeşim bu arada şimdi okudum toplanacagımızı o yüzden gelemedim tüm arkadaşlardan koca bir özür ama bir sonrakine kısmetse gelicem

selam arkadaşlar

o pembe astra demirtaştan bir arkadaşın bertone 2.0 çok deli bir makina
ara sıra yarışlara katılıyor en son muhabbetimizde izmirde bi yarış olduğunu söylüyordu oraya katılcakmış

arkadaşlar sitedeki bu bölümümüze daha fazla göz atarsanız hem iletişimi daha iyi sağlamış oluruz hem daha sıcak dostluklar kurarız hemde organizasyonlardan
herkesin daha kısa zamanda haberi olur..

saygılar ahmet

slm arkadaşlar...geçe pazar için zaten müsait olmadığımı heleki verlen saatte düğün olduğunu söulemiştim o yüzden aranızda olamadım ama 9 kasım gündüz için bi planım yok şimdilik boşum, akşam 6dan sonra doluyum inşallah program yapılırsa katılmak isterim...

En son mesaj Çarşamba günü yazılmış, yok abi Bursali Opelci Gençlerin pili bitmiş :) hiç icraat yok

Geri