çalınan araba bursadan bulundu osmangaziden hemde pazartesi itibariyle bursada işlemleri yapıcaz tanıdığınız reno servisi var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmiş olsun hemde gözunuz aydin diyim illa reno servisi olmasi şartmi bizim iyi opelci tamirci abim var renoya bakar neyi var arabanın kardeşimçalınan araba bursadan bulundu osmangaziden hemde pazartesi itibariyle bursada işlemleri yapıcaz tanıdığınız reno servisi var mı?
kanka lig tv actirdım bu hafta mac izlicem derbi var yaC.tesi akşami toplanalim mi iftardan sonra millet?
forum yavaşliyor kanka ayni sorun bende de varbana uyar kanki yer ve zaman yeterli ( bi de bu forumda nie yavaşlama var yaw bilgisi olan var mı?)
kardeşim merceklı farmi yoksa orjınal farmi senın yasak dıye bılıyorum ama orjınal zenonlu arabalar var onlarda merceklı goze almıyor![]()
uzaktan gorununce cok şekil yandıgı ıcın polıslerin dıkkatini cekiyo mercekli olsa okadar parlamaz işigi eşit dagitir bide polısler senden ve arabadan giciklandiysa vayhaline benim basima gunduz gelgi termilanin girişinde onos yedim bana hava atma diye bagriniyodu halbuki hiçbişe yapmadımhayır merceksiz orj. fara taktım xenon ama bugüne kadar 1kişiden sellektör yemedim farın yükseklik ayarı en alttayken bile yeterince aydınlatıyo. arkadaşlarada hep sorarım farlar göz alıyomu die.
işin ilginç tarafı o sırada yanımızdan ticari bi doblo geçiyodu bak dedim onda da war yok o yeni araba orjinaldir dedi deli ettiler ya.
uzaktan gorununce cok şekil yandıgı ıcın polıslerin dıkkatini cekiyo mercekli olsa okadar parlamaz işigi eşit dagitir bide polısler senden ve arabadan giciklandiysa vayhaline benim basima gunduz gelgi termilanin girişinde onos yedim bana hava atma diye bagriniyodu halbuki hiçbişe yapmadım![]()
aynen kardeşim termınaldakı connetler bıde sönmezin oradakı yunuslar alıyor hıc gozunun yasına bakmadan ufak madlu araclara bıle yazılıyolar dıkkat etmek lazım polısın oldugu yerlerde akııllı olmak lazımwalla ne biliim haftada 1 bilemedin 2 gün garajdan çıkarıpta arabaya biniyorum neyime gıcık oldularsa artık diger arabamda da angell+mercekli far kullandık 1yıl gitmedi karardı mercekler şimdi önünü göremiyosun.