sagol yavrum senınde kandılın mubaerek olsuniyi günler Bursa. kandiliniz mübarek olsun hepinizin.

emre rehberım sılındı senın tel de yok bı özel msj at telını

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol yavrum senınde kandılın mubaerek olsuniyi günler Bursa. kandiliniz mübarek olsun hepinizin.
eskıden bır zamanlar bende çöşkunuze baglı beltanda calısıyodum şimdı major skt deyım sarı caddedeCoşkunözdeyim kardeş sen neredeysin ?
cok şukur kafam rahat ucretsız ızıne cıkardılar 3 hafta agustosun 21 de baslıcaz işe bıraz moral bozuyor ama hıc olmassa dınlenıyorum![]()
eskıden bır zamanlar bende çöşkunuze baglı beltanda calısıyodum şimdı major skt deyım sarı caddede![]()
hayırlısı olsunben istasyonun oradayımbu hafta izne çıkacağım bende memlekete 2 hafta yokum yaylaya çıkıp kebap yemeye gidiyom
![]()
hayırlısı sercan vectra c 2 yakışır 1,8bizimde son bi kaç gemi kaldı reno fabrikası bakıma girdi tofaşda yakındır girer 1 ay pek bi iş olmaz arada tahliye gemileri bi de gidersem sevkiyat ama ramazanda geldi bi yerlere tatile kaçayım diyodum olmadı biraz daha birikim yapalımda arabayı degiştiricem kısmetse
hayırlısı olsun![]()
neyle ılgılı murateyvallah , gitmeden bir ayar çekeriz bir ara müsait olduğunda benim arabaya inş. fırsat bulursak![]()