hayırlı olsun kazasız belasızabi tasarımı yapıyorum yavaş yavaş cam filmi-jant-vogtland yay şu an aracın üstünde... sırada blow off ve spoiler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun kazasız belasızabi tasarımı yapıyorum yavaş yavaş cam filmi-jant-vogtland yay şu an aracın üstünde... sırada blow off ve spoiler var
tamam abi degıştırırız kayışı yada ben yerıne bırsey alırım gazda gıdış nasıl sımdı ?
abı tansıyonum 10 duşmuş eve gıderken bırden oldu mıde bulantı baş dönmesı oldu ya tam da ışı halletım munıbuse bındım bı tuaf oldum halen bı acayıbımgeçmiş olsun burak.
hadi bursa şu kardeşinize arkadaşınıza bi kıyak yapın pamuk eller cebe blow off istiyo artık evo
bugun evo muhabbetıı gectı görkemın arabası lakabı evo 8 oldu nasıl veccy evo8 benzıyı dedılerhadi bursa şu kardeşinize arkadaşınıza bi kıyak yapın pamuk eller cebe blow off istiyo artık evo
sonra servis 300 lira işçilik istesin dimi benim işçim var hemde yüce hünkardan ayrılma ağaya her işçilik beleşbugun evo muhabbetıı gectı görkemın arabası lakabı evo 8 oldu nasıl veccy evo8 benzıyı dedıler
blowoff servıste taktır garantıyı bozma bence yenı arabaya cın ışkencesı yapacan bellı oldu
ustayı tanıdım gözum ısırdı meger yuce hunkardaymış daha önce hayatın beleş oldu farkındaysansonra servis 300 lira işçilik istesin dimi benim işçim var hemde yüce hünkardan ayrılma ağaya her işçilik beleş
niye mekanik ustası arkadaşım varken elaleme para yedireyim ki.. para gitcekse de ona gitsin... gerçi ben ona para versem bile almaz benden 5 kuruş...ustayı tanıdım gözum ısırdı meger yuce hunkardaymış daha önce hayatın beleş oldu farkındaysan
vay ömur abı ya kendımden gectım